Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest normalne że każdy ma każdego w duupie nawet w rodzinie?

Polecane posty

Gość gość

U mnie to chyba kompletna patologia i ludzie nie zdolni do uczuć. Mam taką sytuację siostra jest odebrana matce (10 lat ma) i przebywa w czymś na wzór domu dziecka. Teraz jest w szpitalu bo miała operacje. Oprócz tego mam jeszcze dwójkę rodzeństwa, siostra (21) i brat (25). Nie wiem dlaczego tak jest ze oni maja to kompl w duupie nie odwiedza jej ani n kupią nic, pojadą do szpitala ani w odwiedziny do tego domu dziecka. Ja tego nie rozumiem jak można być takim? Ja jeżdżę ciągle i kupuje wszystko i nie przeszkadza mi to ale jak można mieć tak w duupie rodzine i dbać tylko o własną duupe? Gardze przez to tym moim rodzeństwem bo wiem ze jakby mi coś by było to tez by mieli w duupie. Powiedzcie mi czy ich zachowanie jest normalne czy to ja przesadzam?

Gość gość
Weź siostre do siebie :D:D tez masz ja w doopie

Gość gość
U większości ssaków pochwa to mięśniowo-błoniasty, silnie rozciągliwy i elastyczny przewód, stanowiący połączenie między macicą, a przedsionkiem pochwy. Jest końcowym odcinkiem dróg rodnych u kobiet i samic ssaków; przedłużenie macicy; u dziewiczych kobiet i niektórych samic ujście pochwy osłania błona dziewicza. Najwęższa w swojej dolnej części stopniowo się rozszerza. Pochwa stanowi miejsce wprowadzenia nasienia, obejmując prącie w czasie kopulacji oraz drogę, którą wydostaje się płód podczas porodu, a także drogę odpływu krwi menstruacyjnej. Powstaje z połączenia części dystalnych przewodów przyśródnerczowych (przewodów Müllera).

Gość gość
Nie mam pracy ani mieszkania na razie. Mieszkam z matką. Poza tym ona nie ma odebranych praw rodzicielskich. Nie mam w duupie ale to nie tak łatwo jest dostac dziecko pod opieke jsk się wydaje

Gość gość
z socjalizacji pierwotnej wnioskuje ze tak to normalne

Gość gość
Sory, ale bełkoczesz strasznie, komu zostala odebrala twoja siostra ? Twojej matce? Ty tez mieszkasz z wasza mama? Jestescie patologia

Gość gość
z rodzinka najlepiej na zdj ęciu ; pp

Gość gość
O***t (łac. anus) – w anatomii końcowy otwór przewodu pokarmowego. O***t zamykany jest przez wieniec silnych, okrężnych mięśni tworzących zwieracz o***tu (rozróżnia się zwieracz wewnętrzny o***tu i zwieracz zewnętrzny o***tu). Podstawową funkcją o***tu jest opróżnianie przewodu pokarmowego z kału w procesie defekacji. U ludzi o***t męski jest bardziej owłosiony i silniej wybarwiony. U niektórych zwierząt – płazów, gadów i ptaków, a także ryb spodoustych oraz stekowców – zamiast o***tu występuje kloaka, do której uchodzą układy: pokarmowy, wydalniczy i płciowy. Ptaki kopulują najczęściej stykając się kloakami.

Gość gość
00:32 Ja siebie nie uważam za patologie ale moją rodzinę tak.

Gość gość
Mięsień dźwigacz jądra serduszko.gif (musculus cremaster) wchodzi w skład powrózka nasiennego. Dzięki skurczom powrózka nasiennego, wywołanym zbyt niska temperaturą, jądra są przywodzone do ciała. Rozkurcz umożliwia ich odwiedzenie. Jest to swoisty mechanizm termoregulacyjny. To zjawisko jest znane jako odr*****ięśnia dźwigacza jądra. Zachodzi ono także w odpowiedzi na stres (jądra zostają podciągnięte ku ciału w celu ich ochrony podczas walki; zjawisko to wykształciło się w toku ewolucji) oraz podczas orgazmu.