Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czekam na powaznom chorobę i umrę

Polecane posty

Gość gość
to by bylo jak wygrac 6 w totka

Gość gość
O***t (łac. anus) – w anatomii końcowy otwór przewodu pokarmowego. O***t zamykany jest przez wieniec silnych, okrężnych mięśni tworzących zwieracz o***tu (rozróżnia się zwieracz wewnętrzny o***tu i zwieracz zewnętrzny o***tu). Podstawową funkcją o***tu jest opróżnianie przewodu pokarmowego z kału w procesie defekacji. U ludzi o***t męski jest bardziej owłosiony i silniej wybarwiony. U niektórych zwierząt – płazów, gadów i ptaków, a także ryb spodoustych oraz stekowców – zamiast o***tu występuje kloaka, do której uchodzą układy: pokarmowy, wydalniczy i płciowy. Ptaki kopulują najczęściej stykając się kloakami.

Gość gość
Też tak chcę. To niesprawiedliwe że ch* chodzą po ziemi i mnie wq*ją a taka Anna przybylska umiera tak szybko. Ja też marzę o swojej szybkiej śmierci. Tak o, niespodziewanie. Nie przyczynie się do tego, nie zaplanuje bo nie mam odwagi na to. Po prostu naiwnie czekam. Jeszcze pewnie z 30/40 lat :/ :/ a ja chcę tak jak umrze mój piesio :( to ja proszę los o odejście krótko po nim :/

Gość gość
Mięsień dźwigacz jądra ❤️ (musculus cremaster) wchodzi w skład powrózka nasiennego. Dzięki skurczom powrózka nasiennego, wywołanym zbyt niska temperaturą, jądra są przywodzone do ciała. Rozkurcz umożliwia ich odwiedzenie. Jest to swoisty mechanizm termoregulacyjny. To zjawisko jest znane jako odr*****ięśnia dźwigacza jądra. Zachodzi ono także w odpowiedzi na stres (jądra zostają podciągnięte ku ciału w celu ich ochrony podczas walki; zjawisko to wykształciło się w toku ewolucji) oraz podczas orgazmu.

Szczerze nic tak bardzo nie nóży jak czytanie waszych wypocin ..poczytam i zasne ;)

Gość gość
Pisze się nUży a nie nÓży.. :o

Gość gość
Ortagrafii się uczy właśnie w szkole podstawowej wiec to nie usprawiedliwia jej.

Gość gość
A co fajnego bylo w Przybylskiej poza pokazywaniem tylka w magazynach dla panow? Czlowiek, jak kazdy.