Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kindżelika

odzyskac byla, mozliwe?

Polecane posty

Gość Kindżelika

Hejo. Krotko. Zerwala ze mna dziewczyna, 4miesiace temu. Ma teraz innego chlopaka, ze mna nie chce miec zadnego kontaktu, zablokowala facebooka itp. Nie miala konkretnego powodu z ktorego zerwala, jednak przyznam sie, nie bylem perfekcyjnym chlopakiem, ale zlym na pewno nie. Chcialbym przestac o niej myslec, ale nie da sie, codziennie neka mnie w snach. Mega mocno ja kochalem. Jak to jest, jak juz zerwiecie to nie mamy juz szans? Chociazby za rok, 2, kilka??

Gość vivienneoftkelake
Raczej nie masz już szans. Ja, osobiście, cyklicznie wracam do swojego ex. Tak co 4 lata, na jakiś czas.

Gość vivienneoftkelake
Po to, żeby z nim być. Tak mamy, że już 3 raz się zeszliśmy, zawsze po 4 latach.

Gość vivienneoftkelake
To się jeszcze nigdy nie udało. Najdłużej wytrzymaliśmy pół roku i z hukiem się rozeszliśmy. Ale mija trochę czasu i wracamy, bo chyba nie umiemy bez siebie żyć. W międzyczasie każde ma swoje życie. On się zdążył nawet ożenić i rozwieść w międzyczasie.

Gość gość
olej tępą suke, trzeba było ją roohać póki była, teraz szukaj inną tępą suke i roohaj ile dasz rade, nim cię rzuci, baby to tępe suki