Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć dziewczynie, że ją mąż zdradza?

Polecane posty

Gość gość

Przez przypadek dowiedziałam się jakim to casanową jest jej mąż (miał pecha do mnie uderzać, chwalił się swoimi zdobyczami). Nie znam jej dobrze (z widzenia tylko). Ładna, zadbana, młoda. Mąż jej obecnie na stałe związany jest z babką, która jest niemalże dwa razy starsza od jego żony. Regularnie jeździ do niej na seks - dwa, trzy razy w tygodniu. Zostawić żony nie chce, bo mają dziecko, które uwielbia. Nie uważacie, że dziewczyna powinna wiedzieć co jej mąż wyczynia? Choćby po to, żeby nie zaraził jej syfem?

Gość gość
Uważam, że powinna wiedzieć. Ja na jej miejscu chciałabym, żeby mnie ktoś poinformował.

Gość gość
Problem jest taki, że on będzie wiedział, że ona to wie ode mnie. Powiedział mi dużo szczegółów, a potem tego żałował. Niestety to mój znajomy (znamy się z pracy) i od czasu do czasu się widzimy

Gość gość
jak ty dużo wiesz,masz kontakt z jego zona ,wiesz jak często tam jeździ,zarazic to już by zarazil bo to przecież trwa:-)

Gość gość
Wiem jak często :) Z żoną kontaktu nie mam, mogłabym jej na fb napisać co najwyżej, przecież nie pójdę do nich do domu ;)

Gość gość
Dziś np. mi napisał "właśnie byłem u swojej koleżanki i był ogień, żałuj że nie chciałaś skorzystać".

Gość gość
Nie wpiertalaj się w nieswoje sprawy Ona jak nie jest glupia to wie

Gość gość
Chyba nie jest aż takim idiotą żeby ci się o tym chwalić przez facebooka. Sama najpierw mówiłaś, że żałował tego co ci powiedział. Marne provo

Gość gość
chcesz komuś rozpierdolić życie i piszesz to z uśmiechem :-) ja mogłam rozpierdolić niejeden związek ale nigdy tego nie robię,nie moja sprawa nie moje brudy,zreszta sam powiedział ze jest dla dziecka ,a ona pewnie go wziela dla dziecka i dla kasy ,czyli norma w wymianie usług w waszym świecie

Gość gość
lepiej sama byś sobie znalazła jakiegoś kochanka a nie zazdrościła innym

Gość gość
On mi to powiedział na żywo (widujemy się średnio raz na tydzień, dwa), a wczoraj napisał smsa. Szczególnie żal mi tej żony bo młoda, ładna, a kochanka męża mogłaby być jej matką niemalże. I na pewno nie jest z moim znajomym dla kasy, on zarabia grosze.

Gość gość
Na razie wysłałam jej zaproszenie na fb, nie wiem czy mnie kojarzy

Gość gość
Nedzna PROWOKACJA.:/ nie piszmy w tym temacie bo to troll

Gość gość
kochanice walą w gacie ze strachu :D

Gość gość
A w jakim mieście razem pracujecie?

Gość gość
Powinna sie dowiedziec bo ja zarazi jakims syfem , hpv naprzyklad

Gość gość
Niewielkie miasto na Śląsku, na pewno nie znacie

Gość gość
Poza tym nie pracujemy razem a moja firma współpracuje z jego firmą

Gość gość
Faceci to zli ludzie

Gość gość
Pytam, bo może chodzi o mojego męża. Mój pracował w gliwicach teraz na granicy sosnowiec/ dąbrowa górnicza w małym lokalu gastronomicznym.

Gość gość
Jeśli wiesz gdzie mieszka ta zdradzana zona to napisz anonim i wrzuć do skrzynki albo zostaw pod drzwiami. Tylko nie taki slogan typu: zdradza cie tylko opisz co wiesz najlepiej na komputerze. Ona powinna wiedzieć. Czasem jest tak, że kobiety nie domyslaja się, nie mają pojęcia bo facet latami dobrze udaje.

Gość gość
on ją moze czymś zarazić,a jesli potem ona przez to umrze albo ciezko zachoruje?anonim najlepszy,,no chyba ze oni ze sobą nie sypiają

Gość gość
Nie mogę pójść pod dom, oni mieszkają na wsi, zaraz wszyscy by widzieli że ktoś się kręci. 11.30 zdradzających mężów jest więcej, ten jest kierowcą

Gość gość
na miejscu jego zony ja bym chciała wiedziec

Gość gość
Ja powiedziałam przyjaciółce że mąż ją zdradza, nawet dowody miałam. ( zdjęcia), i uwierzyła jemu, zerwała ze mną kontakt, żałuję że jej powiedziałam

Gość gość
dziś tak jasne miałaś zdjęcia jak się pieprzył z kochanką :D

Gość gość
Ta dziewczyna nie jest moją koleżanką, bardziej chodzi mi żeby ten gość się opamietał

Gość gość
Miałam zdjęcia z klubu jak obściskiwał jakąś dziunię i sie całowali, calkiem przypadkowe spotkanie, tydzień później mój mąż spotkal ich oboje w na parkingu pod hotelem kiedy pojechał na obiad, ciekawe co tam robili??? No raczej nie prowadzili dyskusji na tematy polityczne, no ale cóż on wykrecil sie ze to klientka ze planuje duży remont It itd, z tego co wiem dalej bzyka laski na boku a moja koleżanka albo przymyka na to oko ( jest bogaty) albo nie chce dopuścić do siebie myśli ze ją zdradza, nie chciała wierzyć jej sprawa, a najlepsze bylo jak wrzeszczala ze zdjęcia są podane obróbce i ze to nie on, no cóż dalam Se spokój i nigdy więcej nie zamierzam sie wtrącać