Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć dziewczynie, że ją mąż zdradza?

Polecane posty

Gość gość
Załóż fikcyjne konto na fb i napisz do niej,tak wydaje mi się ze będzie najprościej, i nadal zostaniesz anonimowa

Gość gość
tydzień później mój mąż spotkal ich oboje w na parkingu pod hotelem kiedy pojechał na obiad, ciekawe co tam robili??? x a twój maż co tam robił? jesteś pewna, że pojechał sam na obiad? a może właśnie z taką dziunią i kitów ci nawciskał, żeby się wybielić.

Gość gość
Pojechał na obiad ze swoim bratem bo jego brat tam pracuje Detektywie:) widziałam na własne oczy mąż kolezanki jak obracał tą laske w klubie. Ale choćbym niewiem czego sie teraz dowiedziała nigdy w zyciu juz nie powiem, nauczka na cale zycie sie nie wpierdzielac, i tobie autorko tez nie radze, ja znalam swoją przyjaciółkę od liceum i mimo wszystko zerwała kontakt, wątpię ze obca kobieta uwierzy w anonim

Gość gość
Mój narzeczony byl dziffkarzem, wszyscy o tym wiedzieli tylko nie ja, w końcu zlitowała sie nade mną nowa dziewczyna naszego wspólnego znajomego ( chyba nie zdążyli jej uprzedzić żeby sie nie wtrącała) okazalo sie ze h*j mial jeszcze 2 baby na boku i sporadycznie umawial sie z gowniarami po 17-18 lat na seks, chwalił sie tym wśród znajomych, kiedy dowiedziałam sie prawdy i tego ze wszyscy wiedzą poczułam sie jak śmieć, to bylo cos jak depresja, kilka mies zajęło mi dojście do siebie, planowaliśmy ślub, sala i zespol zarezerwowane, goście zaproszeni, nikomu tego nie życzę, wiec lepiej jej powiedz, bo i tak sie to wyda

Gość gość
8.55 - ale powalona ta Twoja koleżanka. Współczuję Ci. Widać, nie była warta Twojej przyjaźni Autorko - powiedz, ja chciałabym wiedzieć. Może np ta żona ma na oku jakiegoś fajnego kochanka ale powstrzymuje ją przysięga małżeńska i lojalność? Może chciałaby się rozwieść ale czuje się zobowiązana? Takie rzeczy warto wiedzieć.

Gość gość
Założyłam fikcyjne konto i spróbowałam dodać ją do znajomych ale nie potwierdziła. Cały czas się waham...