Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1 urodziny mojego dziecka a alko na stole

Polecane posty

Gość gość

W sobotę robimy roczek córki. Będzie tylko najbliższa rodzina. Z mężem zadecydowaliśmy że nie będzie na stole wódki - no bo to w końcu święto dziecka. Będzie za to piwo po obiedzie i jakieś wino jakby ktoś chciał. Przed 20 będziemy uciekać aby kłaść dziecko spać i jest powiedziane że jak my wyjdziemy to niech sobie chleją jak potrzebują (wódę). Moja mama wie o naszych ustaleniach a nie potrafi tego zaakceptować. Pyta niby żartem niby serio czy wódkę już kupiliśmy, i boje się że przyniesie swoją i postawi na stół ( jej zawsze musi być na wierzchu, taki ma charakter). Powiedziałam jej wczoraj że jak jej się nie podoba że bez alko to niech nie przychodzi ( tak tylko powiedziałam ale tak nie myślę, bo z mojej strony będą tylko rodzice) Czy Wy też mieliście takie perypetie?

Gość gość
Ja robię urodziny więc ja ustalam zasady. Proste!

Gość gość
Co za patologią. I kaczke zapros. Najpierw tym piwskiem wydyma ci kakaowe oczko a pozniej żeśra się na tort :D qrwa no i nie zapomnij przewinac smroda :D i zjeść :D

Gość gość
Tu już nawet nie można o nic zapytać, sami alkoholicy tu siedzą czy jak? Co każda okazja dobra by tylko zachlać pałę? Autorko, popieram!