Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotość czy...

Polecane posty

Gość gość

męczyć się z babą ?

Gość gość
Samotność. Nie ma sensu się męczyć z babami. Ja się zdecydowałem na rozwód po 16 latach i to nie ze względu na zdrady itp. Po prostu nie do zniesienia były te pretensje o wszystko i ciągłe fochy. Jak nie ma chęci z obu stron aby walczyć o związek to należy dać sobie spokój. W moim przypadku decyzja było dobrze przemyślana i te 16 lat wiele mnie nauczyło.

Gość gość
Baba to tylko cipla, wilgotna dziurka. Reszta to tylko foch i rozchwianie emocjonalne :(

Gość gość
"Baba to tylko cipla, wilgotna dziurka. Reszta to tylko foch i rozchwianie emocjonalne" rozbawiła mnie ta wypowiedz. Właśnie wy faceci na nas tak patrzycie, jako obiekt pożądania - nic więcej. Ja też teraz jestem na etapie poważnego wyboru w życiu, rozstanie wisi dosłownie na cieniutkim włosku od dłuższego czasu, owszem może i przez moje narzekanie, a dlaczego narzekam? bo mój facet przestał być taki jakim był jeszcze ze 3 miesiące temu...żyje tylko z laptopem, telefonem i pracą, nie ma innego świata, mogę prosić i błagać nawet o głupi spacer. Jestem o niego na dodatek młodsza o 7 lat i przepraszam ale z całym szacunkiem kochające osoby nie powinny się domagać wzajemnej uwagi, czy chociaż zwykłej rozmowy. Więc za nim stwierdzisz czy faktyczni męczysz się z babą, pomyśl jeszcze o tym czy z inną się coś zmieni, czy może w Tobie tkwi problem bo coś np. obiecujesz, a później zwyczajnie odpuszczasz...więc wtedy baby mają prawo narzekać...

Gość gość
Samotosc lepsza. Baba to tylko same kłopoty.

Gość gość
Więcej jest wad niz zalet życia z baba

Gość gość
to po co zadajesz sie z babami ? kobiety sobie poszukaj :D:D

Gość gość
A na co to komu potrzebne

Gość gość
mnie tez zaden dziad nie potrzebny :D:D

Gość gość
Baby to wieczne dzieci

Gość gość
Osobiście mnie bardzo śmieszy jak mezczyzna daje sterować sobą babie :) Baba go ubiera :) baba zabiera mu wypłatę :-D

Gość gość
Baba nim dyryguje :-D a taki pajac się daje :)

Gość gość
Baba wie lepiej od niego :) a ten kuli ogon :-D

Gość gość
A ta pozniej dumna :-D jak to ona ma poukladenego meża :-D A ta ciapa sie jej boi :-D

Gość gość
Baba zabiera go na wycieczki do sklepu :-D a ten stoi za drzwiami :-D i czeka jak pies na suke :-D

Gość gość
Baba wszędzie go kontroluje :-D Musi miec dostep do konta online :) musi miec dostęp do telefonu KPINA :(

Widzę, że na same straszne baby trafiacie. A może zachowanie waszych kobiet jest konsekwencją waszego zachowania?