Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paul v McLoud

Nie oddam mego ciała byle komu...

Polecane posty

Gość Paul v McLoud

Nie ma mężczyzn byle jakich,nie ma mężczyzn gorszego sortu.Kobieta która tak uważa nie ma szacunku do ludzi,ponieważ dzieli ich na lepszych i gorszych.Taki sposób myślenia i postępowania kobiet powoduje,że wielu mężczyzn czuje się gorszych,niewartościowych i nieatrakcyjnych.Wielu mężczyzn jest odrzucanych i pogardzanych przez kobiety,bo są traktowani jak gorszy model, jak ktoś kto ma za mało do zaoferowania.Miłość zaś to przede wszystkim dawanie siebie drugiemu człowiekowi.Nawet temu co ma bardzo mało można ofiarować swoją miłość,ponieważ miłość podnosi,rozwija,sprawia że człowiek którego kochamy rozkwita i czuje się szczęśliwy.Miłość to przede wszystkim dawanie.

Gość gość
Przeczytaj to co napisałeś tylko zamień płeć - tzn. w miejsce kobieta wpisz mężczyzna, w miejsce mężczyzna wpisz kobieta :)

Gość Paul v McLoud
12:51 Mężczyźni też tacy są jak kobiety,tylko inaczej okazują swój egoizm.Poprzez cielesność i zmysłowość.Kobiety i mężczyźni są egoistami,dlatego prawie każdy związek to życie jak pies z kotem.Inne oczekiwania,inne pragnienia ale ten sam schemat.Aby wykorzystać,posiąść i zniewolić.Dotyczy to obojga płci.Kobiety wykorzystują emocjonalnie,mężczyźni seksualnie.

Gość gość
I dlatego żadnym wyzyskiwaczom nie oddam mego ciała! I żaden bydlejakiś ktoś nie będzie mnie wyzyskiwał o!

Gość Paul v McLoud
13:55 A ja nie oddam duszy żadnej kobiecie.Nie potrafiłbym być z kobietą dla której moje emocje i uczucia się nie liczą.Nie lubię być emocjonalną, męską prostytutką! :)

Gość gość
powiedz to Diabełe że duszy nie oddasz :P

Gość Paul v McLoud
16:07 Diabeł skusił Ewę i ona zgrzeszyła. Później poszła aby Adama nakłonić do zła. Na pewno rozumiesz o co mi chodzi :)

Gość Paul v McLoud
16:13 Nie wejdę,ponieważ: -może w linku są wirusy -może pokazujesz swoją nagość aby pochwalić się jaka jesteś piękna i powabna. Pamiętaj o jednym.Skromność przede wszystkim.

Gość gość
"To nie ja byłam Ewą To nie ja skradłam niebo Chociaż dosyć mam łez Moich łez, tylu łez Jestem po to, by kochać, wiem ... Zanim w popiół się zmienię Chcę być wielkim płomieniem Chcę się wzbić ponad świat Hen Ogrzać niebo marzeniem To nie ja pragnę zła Nie ja!"

Gość Paul v McLoud
Mężczyźni są też skłonni do agresji fizycznej.Wiele kobiet cierpi z tego powodu.Dochodzą też różne uzależnienia,od alkoholu itd itd...

Gość Paul v McLoud
Ludzie,nawracajcie się i wierzcie w Ewangelię!

Gość Paul v McLoud
„Syn Człowieczy pośle swoich aniołów i zbiorą z Królestwa jego wszystkie zgorszenia, i tych, którzy popełniają nieprawość, i wrzucą ich do pieca ognistego; tam będzie płacz i zgrzytanie zębów" (Ew. Mateusza 13, 41-42).

Gość gość
Zamiast zgrzytać zębami niech te anioły zaczną od własnych zgorszeń :(

Gość gość
twój anioł stróż cie gorszy? może to jakiś przydzielony z ziemskiego urzędu?

Gość gość
Dawanie ale komuś kto soba zainteresuje , tylko "bóg "kocha kazdego;)

Gość gość
byle kto to ktoś inny niż staly partner najlepiej maż lub narzeczony, na którego te kobiety mogą liczyć, kto o nie dba, szanuje ... Ja też tak uważam, jak te kobiety, dlatego nie oddałabym sie nikomu innemu niż ktoś kto mnie kocha, do szaleństwa, wspiera, szanuje, już mam zresztą takiego męża więc nie musze szukać :P

Gość Paul v McLoud
17:39 Od Boga możemy się uczyć prawdziwej miłości.

Gość gość
17.32 Mój anioł stróż nie grozi mi wrzuceniem do pieca a tylko broni przed złem :)