Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka mi przed chwila powiedziala

Polecane posty

Gość gość

Ze ze mnie takie dziecko ze jestem sama jak kolek w plocie i bede sama na starosc. A co ja poradze ze mnie nikt nie chce mam juz dosc zycia!

Gość gość
A ty kogos chcesz? Czy siedzisz na d***e, i czekasz az to on ci powie, ze mu sie podobasz?

Gość gość
Ja sie nikomu nie narzucam i nie bede robila z siebie idiotki szczerzac sie do kogos kto pewnie mysli ze jestem brzydka jak noc. Jesli facet nie zagaduje a w moim przypadku nikt sie mna nie interesuje to ja nie bede nikogo podrywala. To facet powinien zabiegac o kobiete. Widocznie jestem brzydka i tyle. Mam juz swoje lata wiec tymbardziej to co matka mi powiedziala mnie dotknelo. Po prostu nikogo nie zmusze zeby byl ze mna i zeby sie mna chocby zainteresowal i juz pogodzilam sie z tym ze bede sama a matka mnie ciagle gnebi i mi dosrywa. Jak wy byscie sie poczuli po takich slowach? ona wiecznie mnie i moje rodzenstwo wpedzala w kompleksy.

Gość gość
Po prostu się wyprowadz

Gość gość
I tak zrobie to wiecej niz pewne, tylko widzisz ja jestem zdania ze nie ma sensu placic komus za wynajem jak mozna mieszkac u siebie dlatego jeszcze do przyszlego roku musze sie pomeczyc.

Gość gość
Ale zdrowie psychiczne jest ważniejsze niż kasa