Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każdy facet to egoista?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj , to już się załamałam. Niby nic, ale zwykle to ja zajmuje się zakupami i gotowaniem, ale wczoraj miałam tyle pracy , że wróciłam z biura o 20-tej. Zadzwoniłam jeszcze do mojego lubego, że nie zdążę nic kupić do jedzenia i będę ok. 20-tej , żeby on się tym zajął. I owszem zajął się , kupił chińszczyznę w drodze z pracy , ale uwaga : wyłącznie dla siebie. Jak weszłam do domu właśnie skończył się objadać , nawet zapytał czy mogłabym mu zrobić herbatę? I wiecie co ?, w domu nie było nawet pieczywa, żeby sobie chociaż kanapkę zrobić, nie przyszło mu do głowy , że jak przyjdę z pracy też mogę byc głodna. Ale dziś to już rekord, rano dostałam w twarz tekst , ze ona nawet niem z czego zrobić sobie śniadania.

Gość gość
Ostatnie zdanie ucięło: Ale dziś to już rekord, rano dostałam w twarz tekst , że on nawet nie ma z czego zrobić sobie śniadania.

Gość gość
A z czym miał sobie zrobić skoro nie było chleba? To chyba normalne że tak powiedział, moja dziewczyna potrafi rano iść i kupić, widać nie wszystkie kobiety to rozumieją...

Gość gość
Jak ty dbasz o faceta, ze go glodzisz?!

Gość gość
Nic nie zrozumieliście. Wczoraj to On miał się tym zająć, tzn,. zrobić zakupy na jakiś obiad, kolację, nawet dzisiejsze śniadania, bo ja zbyt późno wróciłam do z pracy i byłam mega zmęczona. Ale zadbał wyłącznie o siebie , jeśli chodzi o wczorajszy dzień. Nie kupił też nic na śniadanie , więc z czego miał to śniadania zrobić? Też o to nie zadbał ( ja nie miałam juz czasu jak wcześniej wspomniałam) . Nie mamy takiej możliwości żeby rano wyskoczyć po bułki, sklep jest zbyt daleko, a mieszkamy na zadupiu. Ps. Ja również śniadania nie miałam z czego zrobić zarówno dla niego jak i dla siebie, ale ja jego nic nie obchodziłam, bo najważniejsze było to, że on nie ma .

Gość gość
może ci nie zrobił niczego , bo poprzedniego dnia zawiodłaś go w łóżku , wyplułaś jego spermę , zamiast polknąć i się oblizać :classic_cool: chciał cie ukarać

Gość gość
to powiedz mi po co z taką imitacją faceta jesteś?

Gość gość
jedyne co cię może usprawiedliwić to jeśli ma dużego i grubego i dobrze rooocha :classic_cool: w przeciwnym wypadku głupia chyba jesteś, że go trzymasz :D

Gość gość
- co robi prawdziwy mężczyzna w domu ? - prawdziwy mężczyzna w domu nie robi nic. Jamen.

Gość gość
CHCIAŁAŚ BADBOYA TO TERAZ MASZ I PŁACZ

Gość Aga393
Dziewczyno zostaw go!!! Bedzie tylko gorzej..mozes sprobowac z nim porozmawiac ale wyglada na typka, ktory uwaza, ze jest panem i wladca a kobieta ma o niego dbac jak o malego chlopca. Tacy faceci nie powinny miec kobiet...uciekaj i znajdz sobie pradziwego mezczyzne, ktory bedzie Cie kochal i szanowal i wzajemnie bedziecie sie o siebie troszczyc. Ja takiego znalazlam co prawda to Amerykanin ale jestem pewna , ze w Polsce tez tacy sie znajda. Moj tata zawsze byl partenerem mojej mamy i dzielili sie wszytski obowiazkami gdyz oboje pracowali. Tata kocha mame wiec nie moglby pozwolic aby miala na swoich barkach prace, dom, dziecko... jesli sie kogos kocha to sie o ta osobe troszczy a nie zrzuca na nia wszystkie obowiazki. Jeszcze raz Ci radze..uciekaj..jesli tego nie zrobisz to nie miej pozniej pretensji, ze on nic nie robi w domu i w niczym nie pomaga.