Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki do twarzy

Polecane posty

Gość gość

Jakich kosmetyków używacie do twarzy? nie ukrywam, że chodzi mi o taką bardziej profesjonalną pielęgnację niż zwykły krem nivea... Coś dla suchej skóry

Gość czacza889
najlepiej to idź do dermatologa i niech on ci coś przepisze takiego specjalistycznego.

Gość gość
a byłaś w aptece? możne coś z apteki ci pomoże. Do tego jakieś może maski?

Gość kajunax
a słyszałaś może o eldan cosmetics? oni mają taką głęboko nawilżającą linię kosmetyków. Ja ich używam bo też zmagam się z suchą skórą i świetnie działają :) wypróbuj!

Gość gość
dermatolog? bez przesady. Sporo osób zmaga się z suchą skórą. Gdyby tak każdy chodził z suchą skórą do dermatolog to byśmy czekali nie rok, a 5 lat do lekarza. Popróbuj różne kremy do suchej i odwodnionej skóry i stosuj ten, który okaże się najlepszy

Gość gość
serio jesienią trądzik się nasila? ja bym już bardziej obstawiała lato chociażby dlatego że jest gorąco, skóra się poci i pory się zatykają

Gość gość
Dla suchej i dojrzałej skóry dobre będą kosmetyki z retinolem. Ja używam teraz serum i krem z serii Neuro Retinol od Bielendy. Krem dobrze nawilża, spłyca zmarszczki, nadaje się pod makijaż. Szkoda tylko, że nie ma w tej serii preparatów do demakijażu.

Gość gość
ORIENTANA krem pod o czy i do twarzy dzień /noc ze ze ślimaczkiem tylko taki trochę dziwny zapach

Gość Gabryśka28
U mnie ostatnio hitem jest Vichy Slow Age - krem idealny na pierwsze zmarszczki :) do tego pięknie pachnie i bardzo podoba mi się design buteleczki.

Gość małagonia_
Może taki krem https://pl.oriflame.com/products/product?code=23735 ? Ma dość ciekawy skład. Działa nawilżająco, oprócz tego też regenerująco, detoksykująco. Ma składniki o działaniu antyoksydacyjnym, więc opóźniającym starzenie się skóry.

Gość gość
fajny jest krem nawilżajaco-matujący z serii carbon detox, dobry jest jako baza pod podkład, dobrze nawilża i szybko się wchłania

Do suchej cery w aptekach kupuję kosmetyki http://www.laroche-posay.pl/s%c5%82owniczek-urody/Sk%c3%b3ra-sucha-lub-bardzo-sucha/Warstwa-rogowa-nask%c3%b3rka-gt1408-w3429.aspx?type=defTopic&idList=1408&value=3429 nieraz te zwykłe drogeryjne mi podrażniają skórę, z takim rodzajem skóry niestety już tak jest.