Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiki, jeśli kobiety nie robią pierwszego kroku

Polecane posty

Gość gość

Aby was poznać, to znaczy że jesteście pasztetami i przestańcie zaśmiecać forum tematami o księżniczkach. Jakoś przystojni faceci są podrywani, choćby przez pijane dziewczyny w klubach.

i co z tego jak poderwiesz po pijaku skoro na trzeźwo to zupełnie coś innego. ja tego o którym zapomnieć nie mogę nie podrywałam. to samo się zadziało zupełnie niepotrzebnie. on tak mało mówi.

Gość gość
Ja jestem normalny, przeciętny. Kobiety podrywają przystojniaków, takich 10/10

Gość gość
Bycie prawiczkiem nie oznacza bycia takim nieudacznikiem by brac sie za pijana dziewczyne. Nie pomyslalas, ze mezczyzni tez moga chciec glebokiej relacji, zwiazku, milosci itp. a nie mechanicznego seksu z zapijaczona rozwiazla latawica.

Gość gość
Tak sobie prawiki wmawiajcie że chcecie uprawiać sex z miłości a tak na prawdę nie chce was nawet ta "zapijaczona latawica" :-D

Gość prawictwo pospolite 152
dlaczego nie zrobi ? Mnie kobiety podrywały i propoowały randki Niektóre mi nawet piersi pokazywały

Gość takijeden666
Tak sobie prawiki wmawiajcie że chcecie uprawiać sex z miłości a tak na prawdę nie chce was nawet ta "zapijaczona latawica" xxxx Już lepiej się poczułaś ? pobawiłaś się dziecino dobrze na forum ?

gość dziś Jakby to było coś fajnego być podrywanym przez puszczalską bladź. Z takimi tfukobietami mężczyźni nie powinni w ogóle rozmawiać, bo to uwłacza ich godności.

Gość gość
Jakby do was odezwała się taka dyskotekowa niuna to od razu byście popuścili w kalesony z podniety :-D

Gość gość
Ja mam sympatyczną buźkę i jestem 25 letnim prawiczkiem, wcale nie brzydkiem, tak w granicach 7/10. Jestem jednak introwertykiem, który lubi ciszę, spokój. Rodziny nie zamierzam raczej zakładać. Nie każdy prawiczek to brzydal.

Gość gość
Ja jestem modelem 10/10 i też prawiczkiem, dlatego że jestem wrażliwy.

Gość gość
gość wczoraj 7/10 to ty masz kieszonkowego

Gość gość
Kobiety sa rozwiazle i chca roochaczy i maja boj d**y, ze mezczyzni nie sa tacy pusci jak one.