Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie niedoceniaja niektorych osób w ogóle

Polecane posty

Gość gość

Pochodzę z biednej rodziny, rodzice się rozwiedli a matka na kazdym kroku mnie upokarzala, wyprowadzilam sie wynajmuje pokój w wiekszym mieście, pracuje jako niania mam 1000 zl niecały wyplaty i 400 zl alimentów, uczę się zaocznie na techniku farmaceutycznym, jestem opiekunka medyczną, jestem tez wolontariuszka w domu dziecka chodze tam dwa razy w tygodniu po pracy. Kilka miesięcy temu zostawil mnie facet ze względu na to ze jestem hmm chora i jak stwierdził ze mna zycie nigdy nie będzie normalne. Mojej choroby sie nie wyleczy ale da sie z tym żyć :-) Nie pale nie pije alkoholu. Mam spokojnych znajomych. Niedawno poznalam faceta któremu jak sie okazalo chodzilo tylko o pójście ze mna do łóżka. .. Jak dodam zdj na jakims fb to mam moze z 10 polubien a inne dziewczyny 100 nie rozumiem Dlaczego ludzie potrafia docenic tylko przebojowe osoby imrezowe itd ? Dziwny jest ten świat. Pozdrawiam :-*

Gość gość
przebojowe osoby z faktu że są przebojowe mają więcej znajomych a co za tym idzie i laików no niestety albo się idzie na ilość albo na jakość

Gość gość
gość dziś ...Dlaczego ludzie potrafia docenic tylko przebojowe osoby imrezowe itd ?... x Docenić, czy zauważyć ? Bo te dwa słowa mają zupełnie odmienne znaczenie. x To zupełnie logiczne, że na FB (stworzonym dla idiotów :P) zauważa się tylko osoby "przebojowo" się tam kreujące :D. x Docenia się kogoś za to, co ten człowiek nam daje (w sensie fizycznym i psychicznym). Na docenienie trzeba sobie czymś zasłużyć, nie tylko być :).

Gość gość
Docenić, czy zauważyć ? Bo te dwa słowa mają zupełnie odmienne znaczenie. xx ooo, tu ktoś dobrze pisze :)

Gość gość
Heh, z tym facebookiem to zły przykład, bo ludzie dają lajki takim świecidełkom, piszą "piękne oczy", a w rzeczywistości między sobą mówią "ale ma tleniony łeb, krzywo pomalowała rzęsy, zrobiła minę jak lodziara" na co ci to :)

Gość gość
Mam tak samo. Chociaż moja sytuacja rodzinna i finansowa jest inna ale mnie też nikt nie docenia, też mam 2 lajki na krzyż a wszyscy inni ok 100 :(

Gość gość
A dlaczego żaden facet nie chce spokojnej kobiety ktora będzie go wspierac dbac o niego i kochać.

Gość gość
gość dziś Ja chcę :). x I nawet taką znalazłem :) :) :).

Gość gość
Szkoda ze ja takiego nie znalazlam . Po 4 letnim zwiazku facet sie ulotnil bo chcialam zeby ze mna zamieszkal a on zwalil to na chorobe. Drugi zwial jak powiedzialam ze nie chce isc tak szybko do łóżka Cgyba jestem jakas walnieta czy cos

Gość gość
gość dziś Dla mnie związek bez wspólnego mieszkania, nie jest prawdziwym związkiem. A jeśli chodzi o wstrzemięźliwość przed pierwszym seksem, to wiem, że jest ona możliwa tylko wtedy, gdy druga "połówka" nie jest na prawdę tą "przeznaczoną" :). Z tą jedyną osobą można"wylądować w łóżku" na pierwszej randce i spędzić razem wiele szczęśliwych lat (coś o tym wiem :) ).

Gość gość
Tylko ze ja nie chcialam pojsc z nim do lozka dopoki nie zrobi badan i sie nie zaszczepi bo nie chcialam go zarazić moja chorobą. Facet zwial ... a ja tak z troski o jego zdrowie...

Gość gość
Co to za choroba? WZW?

Gość gość
Tak No widzicie ja nie chce nikomu tego podarować bo wiem jakie z tym sa problemy itd. A facet zachowal sie jak dziecko które nie dostanie na razie cukierka to sie obraża.

Gość gość
Miał prawo niestety, ludzie boją się chorób, mało o nich wiedzą itp. Długo się znaliście?

Gość gość
Znalismy sie ponad rok a od kilku miesięcy wiedzial ze jestem chora. Na początku byl tylko kumplem bo ja mialam faceta. Dlatego jak zaczelismy sie umawiac na randki to on zapragnal czegos wiecej i nie powiem bo ja tez ale powiedzialam mu żeby zbadal poziom przeciwcial i jakby co to sie zaszczepi i mozemy pójść o krok dalej. Niestety po tym więcej go nie zobaczylam..

Gość gość
Ja prawdopodobnie nie mam żadnego wirusa, a i tak, ten, z którym zaczęłam się spotykać coś ostatnio milczy i wygasza kontakt. Po prostu trudno trafić na swojego człowieka :) Może to i dobrze, bo gdyby z każdym można było od razu nawiązać więź, to nie miałoby to wartości. Byłoby zbyt łatwe i proste, a przez to mniej wartościowe. Tak się pocieszam ;)

Gość gość
Ja z moim wiruskiem jestem chyba skazana na samotność