Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szumiacy mis ZAZU i inne szumiace miski?

Polecane posty

Gość gość

kto ma i czy polecacie? Ja mam zamiar kupic tego Zazu poniewaz przekonuje mnie to ze wylacza sie po 12 czy po 10 minutach a nie po 60 jak nasz Polski szumis po 60. Podzielcie sie opiniami na temat swoich szumisiow jakie posiadaja Wasze pociechy czy sie sprawdzily?

Gość gość
my mamy Szumisia Whisbear wyłącza się po 40min, jak dla mnie jest rewelacyjny, wiernie służy nam już 20miesięcy, ma regulację głośności, jest fajny i ładny :) mój synek go uwielbia, zasypia już czasem bez szumu ale lubi się do tego misia przytulać

Gość gość
Ja mam Szumisia 1. wersję i sprawdza się bardzo dobrze. Baterie wymieniłam dopiero po jakimś roku i bardzo mi odpowiada to, że dlugo szumi. Nowe Szumisie są duzo ładniejsze jak dla mnie ale dla synka ten "stary " jest jego.

Gość gość
Mamy Szumisia (ale tego ladniejszego jak dla mnie a nie ta ala glowe osmiornice). Dziala idealnie i uwazam ze lepiej aby szumial dluzej. 10-15 min to dzieciak jeszcze roznie spi i czesto sie wybudzi jak nagle cicho. Zreszta mozesz go wylaczyc przeciez szybciej. A tak 60 min i powolne wyciszanie wiec jest ok. Plus niektore wersje maja tryb czuwania (czyli wl sie jak dziecko sie kreci, placze itd)

Gość gość
ja tez mam szumisia whisbear i własnie "chodzi" a mój maluszek śpi:-)

Gość gość
Moja przyjaciolka ma i szwagierka sa zachwycone :-) nasz szumis czeka juz przy lozeczku na blizniaki.