Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
no widzisz słonko. Sam się zdziwiłem i szefowa też. Bardzo rzadko się tak zdarza że sobota jest bardziej zajęta niż pozostałe dni w tygodniu. No chyba że gwiazdory coś wymyślą. A co tam u ciebie słonko słychać. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
A ja cały dzień na nogach nie to że zrób obiad to jeszcze kociakowi się pierogów zachciało to zrobiłam bo jego bejbi nie potrafi kazałam się jej przyglądać żeby wiedziała jak się robi to powiedziała po co toć w sklepie można kupić oj ciężki żywot będą mieli buziaczki kotku

Gość gość
ha ha. Dajesz się wrabiać. Kociaki dobrze wiedzą że bejbi kupuje w sklepie więc wystarczyło powiedzieć że nie masz, a do sklepu nikt się nie wybiera.

Gość gość
No widzisz oni wiedzą jak mnie podejść a ja kurcze zawsze dam się przekonać ale musi to się zmienić no idę kawkę sobie zrobię bo tak mnie naleciało

Gość gość
no ja słonko do kawy to już dziś się nie nadaję. Oko mi leci b bym już chyba jej nie dopił.

Gość gość
Kotuś to zmykaj spać cały dzień byłeś na obrotach więc jesteś padnięty niech ci się przyśni sen ze mną w roli głównej ja jeszcze posiedzę i dopije kawkę buziaki na dobranoc

Gość gość
no właśnie po ogarnięciu się miałem ci napisać że tak mnie muli że muszę spadać. Ty też jak cały dzień na obrotach to też pewnie nie lepiej się czujesz niż ja. Miłej nocki słonko życzę i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
robie dziś już trzecią kupę buziaczki kochanie

Gość gość
Witaj kotku niby byłam wczoraj padnieta a w nocy miałam dyżur jak ta noc się ciągnęła a jak nad ranem przysnełam to i trzeba było do pracy wstawać teraz zrobiłam sobie kawkę może mnie na nogi postawi miłego dnia kotku życzę i buziaczki ślę widzę że sracz znowu nas odwiedził ciekawość go zżera oczym my tu sobie bajerzymy

Gość gość
gorące buziaczki słonko na dzieńdobry miłego dzionka życzę. Ja też byłem padnięty, no i wyjątkowo dobrze mi się spało.

Gość gość
Jak tam w domku dzisiaj czy gdzieś się wybierasz ?????

Gość gość
dziś to nic jak narazie nie planuję. Będę się wylegiwał w domu. Takie mam plany przynajmniej. Ale może ktoś się napatoczyć i po planach

Gość gość
Ja kotku po południu muszę z mamcią kociaków odwieźć bo w piątek przyjechali opowiadałam ci o niej co miała wypadek jest u mnie z kociakiem

Gość gość
a ja właśnie dostałem tel żeby kawę robić. I po planach

Gość gość
No to już wypoczełeś to ja nie przeszkadzam będę zmykała obiadzik robić buziaczki kotku i udanej niedzieli

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Buziaki na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę. Rano wpadła szefowej teściowa i trzeba z nią trochę po doktorkach polatać bo umówione badania ma i trochę tu za gości.

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ??? Ooooo to szefowa będzie miała z kim pogadać kotuś to może jak ten gość pojedzie to tu będziemy zakładali bo nie chce żeby ten gość coś gadał że siedzisz na internecie buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
nie, nie słonko. Aż taki upierdliwy to ten gość nie jest. W dzień i tan nie mamy czasu rozmawiać, a wieczorkiem to jak zawsze. Jak mamy czas. A co tam slonko u ciebie słychać? Buziaczki.

Gość gość
A u mnie byłam w mieście chciałam sukienkę sobie kupić i nie ma muszę do twojej miejscowości się wybrać może tam kupię

Gość gość
Mamci nie ma siedzę sama kociak w swoim pokoju chyba sobie kawkę zrobię

Gość gość
słonko. Jak do mojej miejscowości to radzę najpierw skierować kroki do manchatanu. Tam szefowa pierwsze kroki kieruje i całkiem sobie ceni od wielu lat.

Gość gość
O tym samym pomyślałam kotku tam się ubierałam jak miałam imprezę

Gość gość
Kotuś zmykam spać jestem padnieta wczoraj późno wróciłam i od rana na obrotach ty pewnie też chcesz porozmawiać z teściową szefowej więc miłej pogawędki buziaczki kotku na dobranoc i do jutra

Gość gość
no to widzisz słonko. Wy kobietki macie nosa. Faceci chyba tak nie mają

Gość gość
no i nie poszło. Pisałem słonko że wy kobiety macie chyba jakiś instynkt. My faceci tego nie mamy

Gość gość
no ja pierdziu. Trzeci raz piszę. Wysyłam, poszło, a wpisu nie widać

Gość gość
no dopiero poszło. Miłej nocki słonko życzę i spokojnej. Buziaczki gorące ślę

Gość gość
buziacz na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę