Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się pogodzić ze sytuacją że nigdy w związku nie będę?

Polecane posty

Gość gość
musisz mieć braki w charakterze wygląd pól sukcesu ale jak psyycha nieodpowiednia to żadna ciemna karnacja i malowane lica nie pomogą

Gość gość
gość dziś Nie mam żadnych braków w charakterze żadna nie narzeka mówią, że mam świetny ale nie wyglądam jak model więc nie mam szans na związek.

Gość gość
odrzucają mnie za wygląd nie ukrywają, że wymagają przystojnego faceta.

Gość gość
to co masz 160cm wzrostu 20kg nadwagi i krzywy nos taki by tez znalazł lekko garbatą z krzywymi nogami poszukaj równej sobie

Gość gość
gość dziś Mam 184, waże 78kg

Gość gość
to jaki masz problem wiekszosc polaków jest ponizej 180cm wzrostu i mają lekka nadwage to musi byc projekt

Gość gość
gość dziś wymagają więcej? nawet mam trochę kompleks z tego powodu bo wydaje mi się, że jestem za wysoki dla kobiet.

Gość gość
To może nie szukaj na targowiskach próżności czyli portalach randkowych gdzie liczy się wygląd i zdjęcia z zagranicznych wyjazdów tylko w swoim środowisku pracy czy szkole.

Gość gość
Jestem kobieta i np.mam tak,ze nie potrafilabym byc w zwiazku z facetem,do ktorego nie czuje pociagu seksualnego.

Gość gość
gość dziś zdrowo się odżywiam, jestem na diecie cały czas :) dbam bardzo o siebie robie sobie zabiegi na twarz od czasu do czasu chodze do kosmetyczki, biore prysznic codziennie, 3x myje zęby, używam perfum itp.

Gość gość
gość dziś Dawno już jestem po szkole :) próbowałem tam i bez skutku jedynie byłem kolega do pogadania i tyle! nie chciały nic więcej.

Gość gość
gość dziś Problem w tym, że wy oczekujecie za dużo i chcecie typowego modela/przystojniaka

Gość gość
gość dziś Problem w tym, że wy oczekujecie za dużo i chcecie typowego modela/przystojniaka

Gość gość
a co do żadnej nie wyskoczyłeś z pierścionkiem tylko nie pisz ze do żadnej albo ze wszystkie odmówiły

Gość gość
Kobietami rzadza hormony i nie bierzmy ich pod uwage. Chlopie idz na d***** sa tyle samo warte co te normalne kobiety. Zapomnij o milosci bo jej od kobiety nie uswiadczysz. Kobiety kochaja wladza i pieniadze. Jesli tego nie masz nie istniejesz dla nich. Nawet Breivik czy terrorysci muzulmanie maja bezproblemu kobiety a normalny europejczyk nie. Takie czasy i tyle.

Gość gość
gość dziś Do żadnej

Gość gość
Nie chciałabym Ciebie, chocbys był super modelem, bo okropnie jojczysz na forum. Męźczyzna jojczący, ciągle stękający jest skreślony.

Gość gość
Bo jestem załamany i wrażliwy

Gość gość
Nikt mnie nie pokocha :(