Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefrytowa bogini

Dotknęły was jakieś paranormalne sytuacje?

Polecane posty

Gość gość
póki co nie mam potrzeby tego rozgłaszać, szczególnie tego seksu ;) nie babram się w okultyzmie, świat magiczny i inne wymiary otwierają się dla mnie z powodu wzrostu świadomości duchowej :) nie robiłam niczego żeby specjalnie to wywołać...poza wzywaniem Boga z powodu tęsknoty za Nim i patrzeniem na Słońce ( bezpośrednim,gołym wzrokiem)

Gość gość
Jak mogą światy same się do ciebie otwierać. Hahaha. To, ze masz wysoką świadomość, to nie znaczy, ze sama wchodzisz w inne wymiary.

Gość gość
no bo nie wchodzę sama - a z Bogiem, który mnie prowadzi :)

Gość gość
zapomniałam jeszcze o ogniu tryskającym niebieskimi iskrami :D i w którym karteczka, którą wrzuciłam do ognia zabłysnęła srebrno niebieskim światłem, napis na niej ( intencja miłości) był podświetlony na srebrno, to było niesamowite

Gość gość
Parnormalne sytuacje nie istnieją (z wyjątkiem osób cierpiących na jakieś urazy mózgu. Szczególnie ci religijni. Ci to dopiero mają zjazdy! Chuuu----chaaaaaaa).

Gość Oświecona istota muuuuuuuuuuu
gość dziś Parnormalne sytuacje nie istnieją (z wyjątkiem osób cierpiących na jakieś urazy mózgu. Szczególnie ci religijni. Ci to dopiero mają zjazdy! Chuuu----chaaaaaaa). Ale bzdury piszesz! Wejdź w archiwum audycji radia paranormalium i niech cię oświeci moc zawartych tam dowodów, a nie wypisujesz tutaj brednie. W niedzielę o 19 będzie nowa audycja o "Nocnych gościach", istotach przychodzących w nocy do ludzi! Jest mnóstwo blogów i relacji wystarczy poszukać w internecie - strefa tajemnic w onecie chociażby jak jesteś leniwa. Otwórz oczy, a nie żyj tylko kasą, smartfonami, kasza na stole, sraniem, spaniem i tyrce na magazynie.

Gość ojejjjjjjj
Nope ale chetnie poslucham waszych;)