Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usunięty 3 migdał chrapanie po zabiegu

Polecane posty

Gość gość

Witam moja córka prawie 3 lata skończy w grudniu miała usunięty tylko 3 migdał gdyż był przerosniety chrapala i miała bezdechy.zabieg przeszła super po 3 godz jakby nigdy nic zero bólu itp . Lecz zamiast poprawy chrapaniu nie ma !! Dziś jest 4 noc od zabiegu a córka dalej chrapie i słychać ze coś tam jej przeszkadza czy to normalne ? We środę mam na wizytę kontrolna ale moje nerwy juz tego nie wytxymuja bo miało zniknąć chrapanie . Czy są tu mamy które ich dzieci też tak miały czy to normalne wiem ze jest świeżo po zabiegu ale czytając inne forum kobiety pisały ze poprawa była natychmiastowa z oddychaniem a u nas tak nie jest . Mam myśli ze powodem chrapania nie był 3 migdalek skoro dalej chrapie ! W szpitalu mówili żeby czekać z efektem bo jest tam rana musi się zagoic .. dodam że córka nie ma żadnych zaleceń typu lekarstw czy nawilżania nosa itp

Gość gość
Bardzo proszę o udzielenie mi odpowiedzi tak się martwię . Zmuszam córkę żeby wydmuchals nosek ale nic nie leci to nie katar .może faktycznie do czasu aż się wszystko tam wygoi to chrapanie nie powinno mnie nie pokoic ale rąk się boje . Teraz żałuję że dałam córkę na ten zabieg tego stresu nigdy nie zapomnę ona tez !!mogłam poczekać aż bd starsza lecz laryngolog najlepszy w okolicy i on również robił zabieg mówił ze trzeba wyciąć bo później bd tylko gorzej a zwolnił się termin i czekałam od diagnozy do zabiegu 2 tyg a na terminy czeka się rok u nas .. nie wiem teraz czy na sile chciał zalatac brak zrezygnowano osoby na zabieg moja córka !