Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Na kafe mamy bardzo wiele podczłowieków

Polecane posty

bez prawa jazdy bez samochodu bez matury bezrobotnych bez studiów wiecznych prawiczków aspołecznych JA taki nie jestem :D

Gość gość
Jak już to podludzi. Sam jesteś podczłowiek. Człowiek w liczbie mnogiej to ludzie, a nie człowieki. Jesteś nieukiem i bardzo wątpię czy posiadasz chociaż jedno z tego, czego rzekomo inni nie mają. Prawo jazdy może mieć każdy, jak zda egzamin. Tylko niewidomy nie może prowadzić samochodu

Gość gość
Oni są chorzy debilu i zrozum w końcu, że nawet tepi dresiarze mają prawko i auto, więc nie ma się czym chwalić, matura i jakies studia to też dzisiaj wcale nie wielki wyczyn, a pracea każdy kto chce ją mieć. Więc przestan piertolic zj***e, że jesteś kimś, bo jesteś przeciętnym członkiem szarej masy, który nic wielkiego nie osiągnął. I nie piertol, że roochales, bo podniecales się pisaniem z laską z kafe, więc serio jestes żałosny...

Gość gość
Mówi sie "podludzi" pustaku

Gość gość
i czyta posty, żeby się nie powtarzać jak ten nudziarz o 00:48, powiedziało, co wiedziało

Gość gość
I dlatego kafe ma swoją niepowtarzalną atmosferę:D

Gość prawictwo pospolite 152
a jeśli podbijemy stawke i powiemy , że podludzie , to ci którzy nie dają zatrudnienia 5 tys osobom Tzn .. Stajesz sie dopiero człowiekiem gdy zatrudniasz minimum 5 tys ludzi Jesli zatrudniasz mniejsz niż 1 tys .. To jesteś zerem , gównem , smiecciem , nic nie liczacą się szarą masą ... Jak zginiesz , to i tak nikt ci strawiał pomnika nie będzie ,bo nic nie znaczysz.. A dlaczego nic nie znaczysz ? Bo zatrudniasz tylko 50 osób ... A minimum to 1 tys hehe .. Samiec alfa musi dawać prace własnie tysiącom , a nie setkom .. Bo samiec alfa ma olbrzymi wplyw na gospodarkę kraju HEHE

Jesli zatrudniasz mniej niż 1 tys jednostek .. To jesteś zerem , gównem , smiecciem , nic nie liczacą się szarą masą . Która zdechnie jak śmieć

taki prawnik to szmaata , bo nikogo nie zatrudnia .. JAk umrze to sie nic nie stanie , bo na jego miejsce jest tysiąc innych prawników A jak umrze bill gates , to już mamy do czynienia z żałobą narodową . -ten człowiek zmienił swiat i jest nie do zastąpienia pierwszym lepszym prawnikiem czy gównemm po studiach Takich prawników jest setki tysiecy na całym swiecie, a bill gates jest tylko jeden

pamiętaj możesz coś znaczyć tylko według ciebie , ale w skali globalnej jesteś zerem .. SLOWNIE-- ZEREM i to nie ma żadnego znaczenia czy masz prawo jazdy czy go nie masz .. Zrobienie prawo jazdy czy studiów nic ci nie da . .Nadal będziesz zerem , nawet jak zrobisz to prawko .. Tylko w twojej opini przestajesz być zerem . Ale technicznie nic nie znaczysz..

mam nadzieje , że zrozumiałeś skalę problemu , moim celem nie było zniszczyć twoich marzen , tylko wskazać ci , że jesteś gównem jak 99 % Polaków Oczywiście zbigniew Religa nie był gównemm Ale już nasi politycy to szmaty.. Nie znam żadnego z tych 460 który miałby wartośc wiekszą niz zero .. KAżdy z nich to zwykle gówienka , które mozna spuscic w kiblu

Gość gość
Prawictwo mamusia woła na sniadanko ty stary nudny prawiczku :D Rysiu zakochał się w kafeteriance z która pisał dwa dni na gg buhahahaha,co za debil :o

Myśl o sobie jako o gównie- wtedy osiągniesz sukces ..Jasne , są rózne rodzaje gówień , niektóre smierdzą bardziej , ale gówno to gówno wybij sobie z glowy że coś znaczysz , bo ja na przyklad gardze wszystkimi POlakami zarówno tymi co nie mają niczego jak i tymi w sejmie .. Sobą tez gardze oczywiscie .. Ale to nie jest tak , że uważam kogoś za wielkiego , bo tak nie jest .. Mam takie podejście , że każdy Polak to zwykla szmata łącznie ze mną , bo też jestem Polakiem przecież ..

Prawictwo mamusia woła na sniadanko ty stary nudny prawiczku sniadanie sobie już zrobiłem i leży na talerzu obok mojego komputera hehe , a mamy nie ma w domu wieśniaku pospolity

Gość gość
Sam jesteś wiesniak gnijacy od samego rana na kafeteri,zj***e genetyczny :D hehe to takie pedalskie frajerze :]

Sam jesteś wiesniak gnijacy od samego rana na kafeteri,zj***e genetyczny smiech.gif hehe to takie pedalskie frajerze :] zamknij morde , cieciu .. Możesz mi co najwyżej possać jaja jesteś dla mnie zwyklą szmatą , która nic nie znaczy i którą mogę spuścicić w kiblu , pajacu .. :classic_cool:

mogę wytrzeć tobą podloge pajacu,

Gość gość
Jaja to ci stary lize codziennie przed spaniem,podludziu p********y :classic_cool:

Gość gość
Wytrzyj lepiej tą paskudna mordę zapchana k****ami :classic_cool: :D

możesz mi co najwyżej obciągnąc :classic_cool:

Gość gość
Jak ty k***o masz mikrusa :o i jesteś impotentem :) I jeszcze bezrobotny kaleka na rencie,tragedia enuchu :D

będziesz ssać moje bilencje

ducky , sucky

Gość gość
Marzenia starego prawiczka na rencie,to w duupe j****y odpadzie kafeteryjny :D

jakiej rencie cieciu ? Nie mam żadnej renty , rodzice mnie utrzymują

jakiej rencie cieciu ? Nie mam żadnej renty , rodzice mnie utrzymują

Gość gość
Rodzice :o hahaha to j****a ofiaro losu :classic_cool:

przynajmniej dostane dom w spadku , hehe wiesniaku i nie musze pracowac do konca życia jak nie będe chciał .. Zresztą szlachta nie pracuje