Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spowiedź grzesznika...part 2

Polecane posty

Gość gość
Noo. :( Wolałabym przeczytać, że np. jakaś gwiazda ero jest tak naprawdę podstarzałą bibliotekarką. Zawsze przylizuje włosy i upina nisko przy karku. Chodzi w spódnicach w kratkę, za kolano i w białych bluzkach z żabotem. . W przerwie między odkładaniem książek na półki i surowym upominaniem: Cisszszszaaa! 😠, stuka na ero. Okulary zsuwają jej się na czubek nosa, a ona wystawiając koniuszek języka, uwodzi kolejnych naiwniaków. Z czego wynikają potem komiczne sytuacje na privie. :D 4. :P

Gość gość
Szamberium wlezie wszędzie ze swoimi smrodami bo liczy ze on niej mowa, być może tak czarownico o mentalności dzifki :-P

Gość gość
To mi się podoba. :D "im bardziej popularny Nick tym bardziej żałosna i zdesperowana a wraz z tym mało atrakcyjna. "

Gość gość
gość dziś sama wszędzie włazisz, wylogowana nie-ciotko

Gość gość
Najbardziej komiczne jest że taka ciotka klotka jak ty Imperium napisała" Imperium MIAŁA" Trzebaby zapytać czy tamci w ogóle chcieliby cię mieć. A co dopiero że ty mialaś:D

Gość gość
Liczę, że zostanę bibliotekarką. To chyba jasne. :O Tylko nie wiem czy grzesznik mnie zauważył. :( 4.

Gość gość
Chcieć to ona może. Wilka i psychicznego In Spe. Najszybszy ma Muchę , Kokos Nieogryzka. :-D Dlaczego opowiadania nie napisała pod innym ze swoich nicków ? Ma ich w hu..j

Gość gość
To jeszcze ja - autor tematu. Dodam tylko, że jestem pedałem i teraz chyba wszystko dla was jest już jasne. Chciałem żeby to chłopcy wbijali się na maila a tu takie rozczarowanie... Cipki zamiast penisow... Mam złość do was wszystkich.

Gość gość
🖐️ Siemka Imperium i Kuszeńko :-)

Gość gość
Siemka Pomarańczko. 🌻 ;-)

Gość gość   demaskatorre
"tajemniczym" autorem tematte nie jest żaden nudziarz Naj, tylko nie kto inny jak "the most famous star of the cafeteria", tzw. playmaker środkowej strefy boiska :D

Gość gość
Siemka gościu. ;) 🖐️ 4I

Gość gość
Wawusiu co zapomniałeś? Kwiatów na dzień nauczyciela czy tamponu, bo ci krewka leci z pipci :D

Gość gość
Nie jestem wawusiem zryta czacho :-D

Gość gość
Nudziarz jednego zdania nie potrafi napisać. Autorem jest ktoś znamy w forum i nawet wiem kto :D Ale dobrze napisał. Te co najwięcej ryczą, piszą jakie to co cudowne i piękne i jaki seks mają i caly czas tu siedzą to biedne, samotne i niedoruhane rozwódy i mężatki.:-D🖐️

Gość muszkaś
Trzeba być totalnym dnem, żeby się z kimś seksić, umawiać, lub nawet tylko flirtować, wchodzić w zażyłość, a potem kpić z tej osoby/osób publicznie.

Gość gość
Gościu. 🌼 Dziś Dzień Edukacji (Seksualnej ;)). Dobrze, że ja zawsze pisałam, że jestem "O Matko Boska". :P Tak byłaby wtopa. :( 4I.

Gość gość
gość dziś oczywiście że to nie Najeczek, tylko inny lovelas, playmaker środkowej strefy boiska :P drobny detal go demaskuje ;-)

Gość gość
a kto podpisywał się "playmaker środkowej strefy boiska"? no kto? :D

Gość gość
Iftar, malutko. Doszłam do drugiego i świat się skończył. *Imperium* ;) P.S. zaraz zaczynie się tu żonglowanie kokosami. ;)Niech ktoś przyniesie krzesło. :P

Gość gość
Proszę... taboret :-)

Gość gość
żonglowanie kokosami :classic_cool: :-D dobre 4Imp :D cóż, tylko 2 osoby na ero piszą charakterystycznie pewien zwrot, diabeł tkwi w szczegółach:P

Gość gość
Taboret? :( No dobra. Teraz czas na diabelskie szczegóły. Tylko nie za ostro. ;) 4I

Gość gość
Niestety był tylko taboret i to jeszcze bez jednej nogi :-( Ale jeśli b nie będziesz się wiercić to może nie fikniesz ;-) Chipsy bez papryczki wolisz? 😴

Gość gość
Wybieram słodką papryczkę i chyba jednak podłogę. ;) 4.