Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żule śpią na mojej klatce schodowej

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj mi nawet do drzwi zadzwonil jeden, ze chce pieniedzy, ale ja nie mam sama i i tak nie wpuszcze go przeciez. Przymrozek ma byc w nocy, chyba dlatego. Oby znowu nie walilo moczem we windzie.

Gość gość
u mnie to samo,rok w rok,ale ja im nawet papu daje jak mam,żal mi ich po prostu,daje im mokre chusteczki z rosmana żeby się przemyli,ciuchy po mężu i mówie ze jak naleją to już więcej nie obronie przed znieczulicą sąsiadów,w tym roku jeszcze ich nie było.

Gość gość
Zadzwoń po straż miejską

Gość gość
Ja nie jestem żulem ale chodzę po klatkach nocami i walę kupy gdzie się da, najczęściej w windzie, smaruję też klamki, guziki, szyby w oknach, nawet żarówki w tych plafonach. Czasem też wjeżdżam najpierw na samą górę i zbieram wszystkie wycieraczki spod drzwi i na dole wyrzucam je do kubła na śmieci albo jak są kwiatki to wysypuję ziemię z donicy komuś na wycieraczkę a innemu podrzucam wyrwanego kwiatka. Najlepiej jak ostatnio znalazłem buty pod jednymi z drzwi, oczywiście nasrałem do jednego i odstawiłem na miejsce. Fajne też były akcje z poxipolem jak wstrzykiwałem komuś w dziurkę od klucza w zamku hehe po kilku dniach sprawdzałem efekt i zawsze była wstawiona nowa wkładka. Jestem od tego uzależniony, to dziwne w moim wieku (35 lat)

Gość gość
gość dziś 23:20 No mnie juz nic nie zdziwi, byly kumpeli jej nasral na wycieraczke np wiec no sam widzis ludzie tacy sa nie tylko ty. A zdarzylo ci sie kiedys np, wrzucić komus goofno przez uchylone okno (parter)? Bo moj kolega świrus zrobil tak kiedys takiej pani co po piesku swoim nie sprzątala : DD

Gość gość
Akurat to nie, ale coś znacznie lepszego (gorszego). Kiedyś z kumplem kupiliśmy kilka petard i wrzucaliśmy je przypadkowym ludziom przez uchylone okna na parterze. Ale jednym razem petarda chyba wpadła do wózeczka z dzieckiem i pewnie coś się stało bo zaraz karetka na sygnale przyjechała... od tamtej pory już tego nie robiliśmy, ale na pewno kiedyś wrócę do tego pomysłu:)

Gość gość
Sa noclegownie, ale tam trzeba być trzeźwym. Jeśli oni nie piją, tylko szukają ciepła to nic takiego złego, ale jeśli pija i brudza to dzwon po odpowiednie służby.

Gość gość
23:33 crejsol z Cb fajne

Gość gość
gość dziś 23:37 Dokładnie, zgadzam się w 100%. Do ludzi, którzy chcą się tylko przespać w cieple nic nie mam, ale jak ktoś chleje i robi pod siebie, trzeba wezwać odpowiednie służby.

Gość gość
czemu nikt nie wzywa policji? Hahaha

Gość gość
23:45 Ale co oni zrobią? Raz przegonią, wejdzie kolejny raz i znowu naszczy. Tak samo w tramwaju, żulowi nic nie zrobia jak jedzie bez biletu, a w skrajnych wypadkach na sra/naszczy tudziez zwymiotuje.

Gość gość
to jak nasra i naszczy i narzyga to ty to zjesz i po problemie. Po co niepokoić służby/

Gość gość
23:51 no okay fajnie ze masz fetysze jakies ale ja takich rzeczy nie jadam ;) pzdr