Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja swojej córeczce dam na imię Emanuelka

Polecane posty

Gość gość
Poogladaj sobie filmy z Emanuel z lat 70tych i ci przejdzie unieszczesliwiac tak dziecko! Jako Polka winnas dac dziecku piekne polskie najlepiej katolickie imie typu Maria, Elzbieta!!!!!!!!!!! Ewentualnie Faustyna albo Teresa.

Gość gość
Faustynka też może być

Gość gość
poczytaj zywoty swietych tam wiele pieknych imion

Gość gość
podoba mi się albo eleonora

Gość gość
Hilda daj :)Hildegarda :)

Gość gość
A ja mam córkę,Emanuele,i jestem dumna ze ją mam , teraz ma 27 lat śliczną córkę Kornelie,i synka Marcela, który niedługo się urodzi A co wspólnego ma film do imienia. A dlatego Emanuela,bo lubiłam pieśń MARIO CZEMU POBLADŁAS,TY MOGŁAŚ ,JAK INNA ŻADNA,BO POCZNIESZ KRÓLA NAD KRÓLEM,A NAZWIESZ GO EMANUEL Gdybym miała syna to by miał na imię EMANUEL DAJ NA IMIE JAK CI SIE PODOBA POZDRAWIAM

Gość gość
A ja mam córkę,Emanuele,i jestem dumna ze ją mam , teraz ma 27 lat śliczną córkę Kornelie,i synka Marcela, który niedługo się urodzi A co wspólnego ma film do imienia. A dlatego Emanuela,bo lubiłam pieśń MARIO CZEMU POBLADŁAS,TY MOGŁAŚ ,JAK INNA ŻADNA,BO POCZNIESZ KRÓLA NAD KRÓLEM,A NAZWIESZ GO EMANUEL Gdybym miała syna to by miał na imię EMANUEL DAJ NA IMIE JAK CI SIE PODOBA POZDRAWIAM