Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syn fubu

Joseph Goebbels prorok?

Polecane posty

"Jestem przekonany, że za pięćdziesiąt lat ludzie nie będą już myśleli w kategoriach ojczyzn. Będą myśleli w kategoriach kontynentów i umysły Europejczyków będą zajmowały całkiem inne, możliwe że znacznie większe zagadnienia." 11 września 1940

albo "Panowie, za sto lat wyświetlany będzie piękny kolorowy film o strasznych czasach, które obecnie przeżywamy. Czy nie pragniecie w nim zagrać? Wytrwajcie teraz, aby za sto lat nie wygwizdano was, gdy ukażecie się na ekranie." 17 kwietnia 1945 r

Gość gość
Żaden prorok. Nadal są ojczyzny i przywiązywania do narodów.

a tu przyznaje się że wszystko co mówił było kłamstwem "Zwykła propaganda ma niewiele wspólnego z obiektywizmem i jeszcze mniej z prawdą."

Gość tumiwisizm
najważniejsze słowa, które powiedział to : 'kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą' !

Nie rozumiesz tego przesłania. Ja na przykład myślę kategoriami kontynentów, berliński Love Parade to też najlepszy tego przykład. Ostrzegali też przed mieszaniem krwi, przed wpuszczaniem obcych ras - mieli rację.

Gość tumiwisizm
''Jestem przekonany, że za pięćdziesiąt lat ludzie nie będą już myśleli w kategoriach ojczyzn. '' - prawdopodobnie, gdy wypowiadał te słowa to liczył, że za 50 lat cała EUROPA będzie hitlerowska i w całej Europie będzie obowiązywał język niemiecki , poza tym , to chyba On jako Minister Propagandy powiedział : - tam, gdzie jest żołnierz niemiecki to każda kobieta ma obowiązek aby bez żadnego oporu pozwolić się 'dotknąć' niemieckiemu żołnierzowi , czyli mówiąc krótko , niemiecki żołnierz otrzymał rozkaz , że może swobodnie zgwałcić każdą kobietę , po takim gwałcie urodziła się w Szwecji m.innymi Frida , czyli jedna z dziewczyn z zespołu ABBA

Nie rozumiesz że ten człowiek był mądry, myślał trzeźwo i logicznie? Był sprytny jak lis, zdawał sobie sprawę że to co mówi to kłamstwo, a jednak mówił to, ile kłamstw o Polakach wypowiedział, a tak naprawdę on i Hitler podziwiali Polaków, porywali polskie dzieci i germanizowali je. Jedyne z czego się nie naśmiewał to z wierzeń hindusów. Ja też uważam że nie powinno się mieszać krwi z ciapatymi i arabami jeśli już to z latynosami i Europejskimi wyspiarzami.

Gość tumiwisizm
hitlerowców interesowała tylko rasa 'aryjska' i takie dzieci germanizowali a dzieci żydowskie, romskie, inne natychmiast spalali w piecach i utylizowali !

A dziś Polska jest bardziej rasistowska niż same Niemcy. Gdy my nadal źle patrzymy się na ciapatych i nie są u nas mile widziani tak oni się z nich radują/radowali.

Gość tumiwisizm
Polacy rasistami ? co za bzdury opowiadasz ? w Warszawie jest tysiące 'kolorowych' , pochodzą z różnych krajów Afryki , Azji, z Europy , nikt nie dokucza przyjezdnym !

Jesteśmy tylko ty tego nie dostrzegasz ani nie czytasz wiadomości. Warszawa się nie liczy. Zresztą oni pewnie tam tylko w centrum mieszkają. Pokaż mi któregoś na Pradze Południe, są tam jacyś ciapaci?

Gość tumiwisizm
kolorowi w Warszawie są wszędzie, widać ich mnóstwo w komunikacji miejskiej, są w metrze, na dworcach kolejowych , nie żebrają , wielu z nich wygląda na bardzo dobrze ubranych , kolorowe kobiety są bardzo zadbane , czyste i pachnące , bardzo piękne , prawdopodobnie w Polsce są tylko na chwilę i za moment wyjadą na Zachód , przecież w Polsce pracy nie znajdą i nie będą w Polsce pracować za grosze !

Ale ja nie mam nic do murzynów ani hindusów bo wielu z nich to klasa intelektualna albo sportowa. Zresztą u nas nie ma patologii za bardzo, jak są ludzie to wykształceni, jedyny problem to te muslimy parszywe, to może pracować za grosze i radykalizować się w tych swoich budyneczkach, ale jeśliby coś zrobili w Polsce - nie mieliby już tu życia.

Gość gość
Też nie zauważyłem zbyt wielu przykładów tego rasizmu w PL. Tak swoją drogą brak tolerancji najczęściej się zarzuca konserwatywnym, wierzącym Polakom. Światowe dni młodzieży były najlepszym dowodem na to że to wcale nie w katolicyzmie jest problem bo ludzie są otwarci. Kolejny mit który ma oczernic Polaków.

Gdybyśmy nie byli rasistami kolorowych byłoby tu miliony a nie ma ich tyle bo nikt nie chce zatrudniać takich. Jeśli już to tylko wysoko wykształconych i znających język.

Poza tym zdecydowana część muzułmanów nie znających języka w Polsce to bogacze z innych krajów którzy przyjeżdżają do Europy dla... wolności. Tak, tu mogą doświadczyć zachodniego życia, nie muszą przestrzegać zasad w ich państwie, mogą odpocząć, mogą zobaczyć kobiety w bikini w reklamach albo też nagie, dla tych ludzi to nowość i oni się z tym oswajają. Dla nas to dziwne ale dla nich też.

Gość tumiwisizm
tak myślę, że do póki żaden Polak nie zrobi żadnej krzywdy Muslimowi to zostawią Nas w spokoju i nie będą się mścić lub szukać okazji do bicia albo gwałtów , wiem, że Muslimy szanują Polaków, uważają Nas za naród bardzo pracowity , gościnny , wielu Polaków pracowało w Syrii i budowało drogi , znają firmę BUDIMEX , Polacy budowali w Syrii cukrownie i wiele obiektów , wiadomo , gdy w Syrii rządził Husajn to był ład i porządek , Jankesi zamordowali Husajna i się zaczęło w Syrii ! ale zanim Jankesi zamordowali Husajna to do Husajna przybył taki jeden 'mały' Francuz , nazywał się Sarkozy i od Husajna POŻYCZYŁ kilka milionów dolarów na kampanię prezydencką , gdy Sarkozy został Prezydentem Francji TO ZAMIAST oddać Husajnowi pożyczone pieniądze , wysyłał co chwilę samoloty francuskie nafaszerowane bombami i celem było ZABIĆ HUSAJNA , teraz wcale nie jestem zaskoczony , że Muslimy co chwilę mordują Francuzów , mówiąc krótko , Francuzi to wredny naród , uważają się za wybranych tego Świata i wszystkich lekceważą , nawet Nas Polaków zlekceważyli ostatnio przy zakupie helikopterów , dziwni są Francuzi ostatnio , gdy budowali w Polsce hipermarkety Auchan, Real lub inny Dekret Napoleona to zostawiali katalog z częściami i numerami do zamówienia , gdy Polak wg tego katalogu zamawiał części lub podzespoły to Francuzi przysyłali zupełnie coś innego i dawali termin 30 dni aby za te części zapłacić , p******i totalnie !

Gość gość
Fubu jesteś z nowej soli?? Jak coś to jesteśmy prawie ziomalami