Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helena23

czy on jest mną zainteresowany

Polecane posty

Gość helena23

Poznaliśmy sie 2 miesiące temu. Wpadłam do pracy po jakąś rzecz i okazało się, że mamy nowego pracownika. Od razu mi się spodobał. Akurat kończył zmianę, przedstawił się, zapytał czy idę zapalić, porozmawialiśmy chwilę, wyszliśmy razem. Z rozmowy dowiedziałam się, że jest wolny. Później miałam wrażenie, że ze mną flirtuje, zartuje, zagaduje, przytula. Jestem dorosłą kobietą, a przy nim głupieje, pesze się jak nastolatka. Jakis czas później zauważyłam, że nie tylko mnie tak traktuje, zaczął się interesować nową dziewczyną. A mi niby w żartach dogryza, wyśmiewa, jak coś palnę nie w temacie to mówi, że jestem głupiutka i tylko potrafie się śmiać. Z kolei innego dnia przychodzi, zagaduje, interesuje się. Ostatnio napisałam do niego wiadomosc na jakis temat związany z pracą, ale po chwili się urwało. Moja przyjaciółka, która na początku nic nie wiedziała o moich uczuciach, stwierdziła, ze on bardzo na mnie leci. A dla mnie ta cała sytuacja jest głupia. Nie jestem typem szarej myszki ale tez nie jestem mega odważna. Bardzo długo nie bylam w związku i nie wiem jak się zachowac, czy pokazac mu obojętność, czy wręcz przeciwnie. Co Wy obiektywnie myślicie o jego zachowaniu? Może interesował się mną, ale zobaczył że jestem mało interesująca i głupia, bo ciągle przy nim coś głupiego robie i zwyczajnie zaczął mnie wyśmiewać? Proszę o szczere rady, może ktoś miał podobną sytuację?

Gość gość
Miałam podobną sytuację w wakacje. Chłopak na początku się interesował, spodobałam mu się fizycznie. Po jakimś czasie stwierdził, że jestem nudna, dziwna i dziecinna i stracił zainteresowanie. Myślę, że u Ciebie może być adekwatna sytuacja.

Gość gość
Pani Autorko- ten facet, którego opisałaś, to zwykły flirciarz- daj sobie z nim spokój!

Gość gość
Racja- flirciarz. Wyluzuj i dystans. Nic z tego nie będzie poza wstydem i niezręcznoscią w pracy.