Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniluaP12

Brak orgazmu podczas stosunku

Polecane posty

Razem z partnerem mamy po 18 lat, razem jestesmy juz 2 lata. Jestesmy bardzo zżyci, potrafimy porozmawiać na wszystkie tematy, nie krępujemy się przy sobie i oboje się mocno kochamy. Po prostu związek o którym każdy marzy. Od roku współżyjemy. Średnio dwa razy w tygodniu i nasz seks nie trwa krócej niż 30 minut. Chłopak bardzo się angażuje i bardziej troszczy się o to, żeby mi było dobrze niż jemu. Dręczy mnie to, ze kochając się ja mam wspaniałe orgazmy, a on nic. Rozmawiałam z nim o tym i mówił, że sam seks ze mną sprawia mu wielką przyjemność. I nie musi dojść, zeby mu bylo dobrze. Dodam też, że często zadowalam go oralnie. Nie robię tego z musu, ponieważ nie brzydzi mnie jego ciało i uwielbiam sprawiać mu przyjemność. Często po seksie mnie pyta czy nie mam nic przeciwko aby dac mu trochę tej właśnie przyjemności. Czy to może dlatego nie chce mieć orgazmu podczas stosunku? Woli seks oralny? uzależnił się od tego i sprawia mu większą przyjemność czy po prostu ja mu nie wystarczam? Wiem, ze dla wiekszosci z was to nie problem, ale naprawde mnie to zastanawia i nie wiem co myśleć..

Gość gość
walil dlugo konia i woli tak,jak bedziesz dalej taka metode stosowac nigdy nie dojdzie do normalnych stosunkow a bedzie jeszcze gorzej przerabialam to z moim,druga opcja boi sie ciazy i nie chce sie spuszczac,tym bardziej ze obojeb z was to 18 letnie dzieciaki,zabezpieczacie sie ?ale tak zeby to bylo sensowne? tabletki,spirala dla nierodek,plastry?

Gość gość
Czy możesz wytłumaczyć, czym jest dla ciebie brak erekcji? Bo nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Nie staje mu? Opada w trakcie?

Gość gość
Używa prezerwatywy bez erekcji? Ha ha. Prezerwatywe nakłada się na wzwiedziony członek a nie trzyma w szufladzie.

Gość gość
Może autorce chodziło o brak wytrysku ?

Gość gość
Przyczyn może być dużo. A czy podczas seksu oralnego lub masturbacji ma orgazm? Jeśli tak to znaczy prawdopodobnie, że jest przyzwyczajony, weszło jego ciału w nawyk, że tylko tak osiągnie orgazm. Wiele osób ma ten problem (głównie kobiet, ale nie tylko), że aby osiągnąć orgazm muszą pracować te same mięśnie, musi być taka sama stymulacja jak podczas masturbacji. W takiej sytuacji da się to naprawić. Pomóc może np. seksuolog. Wiele można się dowiedzieć również czytając niektóre 'artykuły' w internecie. Jeśli natomiast nigdy nie osiąga orgazmu to problem jest bardziej poważny, ale myślę że seksuolog wam pomoże. (Btw. niektórzy mężczyźni potrafią miec orgazm bez wytrysku, ale wydaje mi się, że to nie jest ten przypadek). Wiele tutaj zależy od chłopaka. Ważne - nie naciskaj go, bądź cierpliwa. Powodzenia :)

Gość gość
Mój chłopak miał coś podobnego.... i kupił tabletke LONG MEN kupiona w sklepie w zaufaniu.pl. Bardzo pomocna i mocna.....