Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje mi czulosci.

Polecane posty

Gość gość

Witam! Jestesmy razem ponad 7 lat,roznie to z nami bywalo..Byl nawet czas w naszym zwiazku.gdzie byl zlozony pozew rozwodowy w sadzie.Do rozwodu na szczescie nie doszlo.Dogadalismy się..Jestem w upragnionej ciazy,wszystko ladnie,pieknie..ale??Seksu juz praktycznie nie ma od dwoch miesiecy,przytulanie?jesli sama sie nie przytule to On tego nie zrobi,o komplementach nie ma mowy..Czuje sie niekobieco,nie kochana,nikomu nie potrzebna..:-(

Gość prawictwo pospolite 152
nie martw się , koleś czuje się frajerem , że został ojcem tak wcześnie .. I myśli raczej o imprezech które ominią go przez pieluchy , a nie o czułosciach

Gość gość
Wnerwiaja mnie takie teksty. Tacy dorośli ludzie a nie wiedzą co robić w życiu. Z jakiś względów zawarliscie związek małżeński . W życiu stosuj taka zasadę _ traktuj tak małżonka jak sama chciałabyś/ chciałbyś być traktowanymoże a.będzie się układać.

Gość gość
Moze i bym tak mogla myslec gdyby rzeczywiscie chodzil na imprezy,z kumplami na piwo..ale takie sytuacje maja miejsce raz na rok.

Gość gość
Heh..wiem co czujesz.Jestem w związku z partnerem od którego lodówka jest cieplejsza.Tyle,że dzieci nie mamy.Mój myśli,że jak wszystko naprawić potrafi i wyremontować,że dba,żeby zawsze żarcie było to wyraża swoją czułość.xD

Gość gość
Do gosc z 10:54 Ja sie staram go dobrze traktowac,ale on ma swoje sciezki i mu nie robi czy mu obiad pod nos podstawie czy nie..Sam od siebie jak najmniej ostatnio daje ale tez niczego ode mnie nie oczekuje.

Gość prawictwo pospolite 152
a mi się wydaje , że jak panna jest w ciąży to można wykorzystać ten moment i jechać bez gumki , bez stresu Wiec dla mnie to troche niezrozumiałe .. PRzecież na samą myśl o pochwwie faceta cofa i powoduje impotencję , gumka moze pęknąć .

Gość gość
Do gosc do 10:59 I co z takimi zrobic?gadasz,gadasz i tylko slyszysz,ze wymyslasz..

Gość gość
11.07-mój twierdzi,że jest za dobry.I że jestem za młoda by to docenić(jest starszy o 12 lat).Śmiech na sali.

Gość gość
Do prawictwo pospolite.. O dziecko staralismy sie prawie dwa lata,wiec to,ze mozna bez gumki stalo sie dla nas rzecza naturalna..On nie myslu,ze niedlugo ten czas gdzie mozna bez sie skonczy,gdyz jesli wszystko bedzie dobrze to w krotkim czasie pi pirodzie,bedzieny starac sie o nastepne.

Gość gość
To wedlug Twojego za 12lat nie bedziesz potrzebowac czulosci?