Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serwis samochodowy Grafix Białystok OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Witam, co sądzicie o tym serwisie? Szukam czegoś sprawdzonego w Białymstoku i jak na razie bardzo dobre opinie widzę na temat tego serwisu.

Gość gość
polecam!!! w Białymstoku nie ma bardziej uczciwego i bardziej profesjonalego, niż serwis Grafix

Gość gość
dokładnie, potwierdzam

Gość gość
wiem :) ja do nich pojechałem , bo mi webasto przestało działać okazało się, że webasto było rozszczelnione ale mechanicy z Grafixa szybko sobie poradzili i na drugi dzień już miałem ogrzewanie postojowe!

Gość gość
a Euromaster na ulicy Kopernika moi zdaniem to najlepszy serwis w okolicy

Gość gość
Euromaster? słyszałem o nich opinie, ale niezbyt pochlebne, dlatego zawsze jeżdżę wyłącznie do serwisu Grafix. w Białymstoku jest sporo warsztatów samochodowych, ale to Grafix jest wg mnie najlepszy zawsze stosują najnowocześniejsze części najlepszych marek, do tego niczego nie robią bez porozumienia z klientem można na nich liczyć

Gość WłodekJ
no wiesz od lat jeżdżę do Euromaster to najlepszy serwis!

Gość gość
Wypierdalać spamerzy jebani. Szlak by was wziął Na google narzekają na każdy białostocki warsztat samochodowy i te dwa wasze. Za to dużo pozytywnych komentarzy ma jakiś monster track z Ukraincami i co wy na to? A przynajmniej w tym Grafixie regenerują rozruszniki i alternatory lub w jakimś innym warsztacie?

Gość gość
panie hejterze, proszę się nie stresować :) w Grafixie robią wszystko, co związane z samochodami, to kwestia naprawdę dużego doświadczenia i wiedzy ale racja...nie w każdym serwisie można liczyć na aż taką pomoc ;)

Gość gość
Najlepszy warsztat samochodowy znajdziemy w www.carserwis.szczecin.pl. Mają bardzo dobre ceny i super promocje dla stałych klientów.

Gość gość
tak szybko nikt wczśniej nie udzielił mi fachowej pomocy jak w serwsie grafix dzięki panowie!!!!!!!!!!!

Gość gość
polecam bardzo serdecznie wszystkim, którzy mają nagły problem z samochodem ;) podjechałem do nich z ciekawości, bo w sumie nigdy nie korzystałem z usług no i warto było ;) od ręki udzielili mi pomocy, tak, że godzinę później byłem już w podróży

Gość gość
chyba czeka mnie wymiana tarczy... normalnie słyszę jak mi szurają podczas hamowania.. masakra.. ;/ ktoś wie ile teraz się płaci za wymianę tarcz? czy od razu wymieniać klocki ? jak myślicie?

Gość gość
wszystko powiedzą ci w serwisie my tu się nie znamy na samochodach... na pewno ci dobrze doradzą, wiadomo nie ma też co wymieniać rzeczy które są dobre, więc zobaczysz co ci powiedzą pozdro

Gość gość
jestem kobietą i mąż zawsze mi ich poleca, jakbym miała jakiś problem z autem ostatnio właśnie była taka sytuacja , że nie mogłam ruszyć zadzwoniłam i jeden z mechaników nawet podjechał okazało sie, że to problem z akumulatorem w dwie godziny wszystko było załatwione

Gość gość
jak problem z webasto, to tylko tutaj da się go rozwiązać jeździłam od mechanika do mechanika, ale wierzcie mi , że nikt nie miał odpowiedniego sprzętu i kwalifikacji by mi pomóc dopiero w Grafix mi pomogli polecam!

Gość gość
potwierdzam ostatnio mi się zepsuło webasto, tata polecił mi ten serwis w jeden dzień miałam wszystko naprawione dziś mogę cieszyć się ogrzewanie postojowym bez obaw jestem zadowolona :)

Gość gość
webasto bardzo przydaje się w życiu codziennym, dlatego warto je serwisować również robię to wyłącznie w serwisie Grafix.

Gość gość
Ja zazwyczaj korzystam z usług firmy http://reifentor.eu/ i jestem zadowolony. Ostatnio naprawili mi agregat, wszystko działa elegancko.

Gość gość
ojjj webasto teraz się przydaje :) jestem zachwycony, zę posiadam taki gadżet w swoim samochodzie ale faktycznie warto sprawdzać i regularnie serwisować to cacko

Gość gość
a czy można zamontować w jakimkolwiek samochodzie webasto ? czy oni się zajmuja takim montażem?