Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela dziś jest bezchmurne niebo i wiater wieje ale

Polecane posty

Gość gość

Nie chce wychodzić z domu mam depresje kiedyś leczyłem się z depresji jeżdżąc na wizyty do Wrocławia do centrum neuropsychiatrii neuromed samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej ULICA białowieska 74A WROCŁAW JEŹDZIŁEM TAM DO PSYCHIATRY MAGDALENY KOTERWY-KNIAŹ

Gość gość
Gdzieś Ty się tumanie polskiego uczył? Czy ze szkoły też Cię wywalili? :D

Gość gość
jak brałem leki to było w miare dobrze ale odkąd je odstawiłem to jest coraz gorzej ps ta paychiatra we wrocławiu w ogóle nie pytała się mnie dokladnie jak sie czuje leki przepisywała taśmowo coś wspomniała o obserwacji w szpitalu psychiatrycznym we wrocławiu ale nie skierowała mnie teraz pojadę do opola do psychiatry oni tam od razu w opolu na wodociągowej biorą na obserwacje i może mi dobre leki dzięki temu dobiorą tam na wodociągowej to córka sołtysa polkowskiego (sołtys mieszka pół kilometra ode mnie to mój wujek) michaśka kołbuc tam była chyba kilka miesięcy bądź dwa lata bo leczyła sie z anoreksji mój kolega z polkowskiego też tam był bo miał wstrząs mózgu

Gość gość
PS leczenie się u psychiatry to nie wstyd bo 1/4 Polaków w Polsce i innych wysoko rozwiniętych krajach bo polska też jest wysoko rozwiniętym krajem cierpi na choroby psychiczne i akurat każdego może choroba psychiczna spotkać nawet ciebie nigdy nic nie wiadomo

Gość gość
k***a naczel, zawsze wiedziałam że jesteś popiertolony :D hhehe ty homodvpcu

Gość gość
Naczelnik moczelnik mieszka w poznaniu na kiekrzu :)

Gość Namysłów jest w opolskim woj
Ten temat jest skierowany do gościa od homocwela on wie o co chodzi to ja gość od Namysłowa założyłem ten temat więc to nie żaden naczel założył

Gość gość
noxelia może pozbyć sie kompleksów, że hejtuje ją taki psychiczny popiertolony nolife jak ty :) przecież ty jesteś k***a zerem