Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

wlasnie miliony zwierzat cierpi na tej planecie

Polecane posty

zamkniete swinie, smutne i wiedzace, ze smierc nadchodzi, zamkniete w klatkach z 5 innymi swiniami ze nawet ruszyc sie nie mozna, smiesza mnie ludzie, co kochaja psy, a zra regularnie mieso z supermarketu :D🖐️. Beka, w wietnamie by wam te psy zaj3bali a potem byscie je znalezli upieczone na zywca, wy tepe patalachy.

Gość gość
Boże...to znowu ten upośledzony umysłowo i cofnięty w rozwoju filip matuszczak? co za dno....

Gość gość
a ja lubie czytać matuszczaka, poprostu lubię wiedzieć że są ludzie tak głupi, ludzie robiący z siebie maksymalnych idiotów, bez takich freaków świat byłby nudny, no i dobrze jest wiedzieć że jest się mądrzejszym od takich debili jak on, matuszczaki są potrzebne światu :)

Madrzejszym jestes a to ja potrafie grac na instrumencie jak zawodowiec, nie ty patalachu :). Kiedys bede trzepal z tego niezly hajs, miliony funtow, tobie takie sumy sie nawet nie snia bo jestes tepym smieciem :)

Gość gość
hehe i takie teksty lubie :) pokazuje potem znajomym, i mówie: patrzcie jaki k***a debil z uk, kolejny patus bez wykształcenia, pracy, partnera/ki, i ambicji który myśli że ujest kimś, potem pokazuje im twój ryj i beki nie ma końca :D zawsze jak widze twój temat to wiem że bedzie polewa z ciebie, widzisz? ludzie traktują cie tu jak cyrkowego klowna, jesteś wybrykiem natury, ludzie z ciebie beke kręcą tylko :) hihihi pisz dalej, a my się pośmiejemy z cofniętego w rozwoju matuszczaka

Ta, ta, bo mnie to obchodzi ze mnie ktos traktuje jak klauna, ja was w ogole nie traktuje, bo jestescie dla mnie bezuzytecznym bydlem, kiedys kiedy bede grywal na broadwayu i bede na mtv ty bedziesz inaczej spiewal cieciu za pare zl :).

Gość gość
heheh "kiedyś będę" hyhyhyh i znowu polew z ułoma matuszczaka :D

Owszem kiedys, gdybym dzisiaj aktywnie gral koncerty, mieszkalbym sobie juz w wynajmowanym apartamencie w londynie 2,500 funtow miesiecznie wzwyz, ale nie gram :). Bo mam na to czas, ja pne sie w gore po moich szczeblach kariery co kazdy koncert lub granie na zywo podczas gdy ty nie pniesz sie nigdzie marnujac cale dnie na nikomu niepotrzebna prace, ale to nie ja daje sie traktiwac jak tania tepa sila robocza jak wy, cepy :).

Gość gość
chory chłopak nie widzicie że ma zaburzenia? dajcie mu spokój

Tak mam zaburzenia przez to ze nie gram koncertow, podobno w grudniu juz zaczne grywac z zespolem i moze w koncu sie wyprowadze do warwick gdzie moglbym zrobic sobie salke z elektroniczna perkusja i w przerwach miedzy graniem na kompie udzielac lekcji perkusji £20 na godzine, pytacie kto mi tyle zaplaci a ja wam powiem sami mi mowia zebym im lekcje dawal :). Zycie jest piekne, nieprawdaz :). Gdy sie jest wolnym i nic nie trzeba, jest pieknie.

Gość gość
biedy chory i samotny, no ale tak w życiu bywa, przykre, w dodatku ma ryj jak niewybuch z II wojny światowej, widzicie? on ma urojenia, to od walenia konia i siedzenia 24h przy pc

To ze gram na perkusji to akurat nie urojenie patalachu, nikt nie wie kim jestem dopoki nie siade za zestawem :)

Gość R o m á r i o
poprostu lubię wiedzieć że są ludzie tak głupi, ludzie robiący z siebie maksymalnych idiotów, bez takich freaków świat byłby nudny, no i dobrze jest wiedzieć że jest się mądrzejszym od takich debili jak on, matuszczaki są potrzebne światu xxxxx xxxxx w samo sedno :D niestety co za dużo to niezdrowo i on mnie zaczął irytować o wiele bardziej od Prawika.

Gość gość
ty myślisz że umiesz grać, widziałem twój filmik jak wywijasz łapami jak k***a jakiś paralityk podłączony do prądu :D ty przy perkusji prawdziwej w życiu nie siedziałeś :D

To wasz problem, zamiast 8 godzin dziennie pracy zrobcie se 16, wtedy nie bedziecie sie musieli irytowac ludzmi lepszymi jak ja :)

Taa, gram na perce odkad skonczylem 9 lat a ty mi bedzoesz gadal ze nigdy za zestawem nie siedzialem baranie xddddd zara j3bne

Gość gość
jak ja wracam z pracy to siadam przy moim wypasionym sprzęcie, odpalam monitor ultra k asus gaming i gram online ciesząc się z życia a ty? ty musisz matkę błagać o kase na fajki biedoto :D o czym ty w ogóle piszesz hahaha utrzymanek mamusi hihihi :D

Gość gość
Ludzie co kochają psy nawet kiedy są wege to muszą kupować mięso dla swojego psa. To nie jest takie proste, świat jest pogmatwany niestety. Pies sałaty nie zje. To samo koty zresztą.

Gość gvvv
y musisz matkę błagać o kase na fajki x x to prawda jego matka utrzymuje, to dno dna, wstyd jak s*******n, on ma coś z garem nie tak że sie tym chwali jeszcze, w końcu go dojadą za to napinanie sie na forach

Cieszac sie z zycia patrzac w ekran monitora wiesz ja ciesze sie z zycie gdy patrze w okno i widze Wielka Brytanie, ktora ty jedynie widzisz na ekranie swojego ultra sprzetu, no ta w koncu pewnie wiecej kolorow masz niz na sprzecie nie ultra, niezla beka biedaku, pochwal sie tera ile czasu spedziles robiac na ten ultrasprzet OMGxD

Ciekawe kto mnie dojedzie bo wiesz ja jestem w anglii i szczerze powiedziawszy z polsk bydlem mam do czynienia tylko na kafe, bo obok smierdzacego polakiego gvwna wole zeby mnie nie widywano :)

Gość gość
czy festiwal w opolu to żenada dash rysiu z pomarańczy dziś to ja Profil użytkownika: Dash Rysiu Dash Rysiu Wszystko: 1246 Tematy: 282 Posty: 964 Recenzje: 0 Przepisy: 0 11.10.2016 Dash Rysiu dodał/a temat: Ide sobie zaraz do roboty 13.10.2016 Dash Rysiu dodał/a temat: no elo 13.10.2016 Dash Rysiu dodał/a temat: KUHWA opony do mojego samoch gość dziś Dash Rysiu od 3 godzin czekam na Ciebie na GG gość dziś I tak jestem lepszy od ciebie smiech.gif . x Bo ja mam prawko, auto i... paliwo do auta jezyk.gif . Inne tematy z tej kategorii Jak o siebie zadbać? czy znacie kogos kto pracuje w korporacji jako product manager? michał od dziewic to ya dziś haha dash rysiu.gif jesteś gupi.gif Zinterpretowalem twoj sen technoboyu. A wiec tak: okna symbolizuja drogi rodne kobiety. To, ze byles w budybku symbolizowalo lono. Twoj sen to nic innego, jak nieswiadome pragnienie powrotu do lona matki, gdzie bylo bezpiecznie. Lubuję się w dziewicach.

Gość gość
UK to syf, ja mieszkam na wsi gdzie zielono i czysto, nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby sie uk zachwycać :) a co do tego ile musiałem zarobić to dużo, bardzo dużo,ale nic nie daje takiej satysfakcji jak wydawanie zarobionego hajsu, to jest jak nałóg, ale dzięki temu mam wszystko co chcę, bo pracuję w zawodzie który kocham, i zarabiam w miarę dobry szmalec ale taki cebulowy perkusista na utrzymaniu matki nie wie na ten temat nic, więc się nie wypowiadaj :) hihihih polew na maxa z patusa :D

Widzicie ja mam wolnosc ktorej wy nie macie i nigdy nie bedziecie miec, skill w moich lapach jest wart dla mnie wiecej niz wasze nedzne papierki doktoranckie czy magisterskie lub banknoty nbp ktorymi sobie bede kiedys podcieral pupe po sraniu hahahah.

Taa uk to syf, nie jak sie jest muzykiem ktorym ty zreszta nie byles i nigdy nie bedziesz :). Szkoda mi czasu na takie dno umyslowe jak wy.

Gość gość
weźcie ignor dla tego debila perkusisty za dychę :D przecież on nawet nie ogarnia co sie do niego pisze, olać brudasa

Nie to wy nie ogarniacie tego ze ktos moze byc artysta ktorymi wy nie jestescie bo zostaliscie urodzeni po to by robic na swoich szefow buahah.