Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wzrusza was los imigrantów którzy sprzedają swe dziecko aby żyć na poziomie?

Polecane posty

Gość gość

Mówicie, że imigranci dostają zasiłki i że ich wysokość jest wyższa niż niejedna pensja w Polsce. No dobrze ale w Polsce ludzie przyzwyczaili się do biedy a jak wytłumaczyć to imigrantom którzy chcą żyć na poziomie? Tu macie dowód, że zasiłki są i tak za niskie. Pewne małżeństwo imigrantów aby zarobić sobie 5 tyś. euro musiało wystawić na sprzedaż swoje własne dziecko. Jak możecie mieć tak nieczułe serca i nie chcieć pomagać imigrantom? Ja jestem tzw. lewaczką, córką byłego pułkownika SB i powiem wam, że zarabiam obecnie podobnie jak Monika Olejnik ok 30 tyś PLN i wiecie co wam powiem? Że czasami trudno mi przeżyć do pierwszego za takie marne grosze. A wy skąpicie paru tysięcy zasilku dla imigranta. Wstyd Polsko wstyd na całą Unię Europejską. Tu macie link o tych imigrantów https://ndie.pl/rodzina-uchodzcow-niemczech-wystawila-dziecko-ebay/

Gość gość
Co z tego że wzrusza mnie los imigrantów i nawet nie mniałabym nic przeciwko pomocy tym rodzinom gdyby nie fakt że co róż ukazuje się informacja o zamachach w Europie w ktorych giną niewinni ludzie.

Gość gość
To nie zadna biedna rodzina tylko para zwyrodnialcow handlujacych dzieckiem oni nie przymierali glodem mieli wszystkie swiadczenia socjalne im chodzilo tylko o zarobienie jeszcze wiekszej forsy

Gość gość__autorka
@ gość dziś To nie zadna biedna rodzina tylko para zwyrodnialcow handlujacych dzieckiem oni nie przymierali glodem mieli wszystkie swiadczenia socjalne im chodzilo tylko o zarobienie jeszcze wiekszej forsy x Zgadza się, nie przymierali głodem. Mieli pieniądze z urzędu ale ile mieli tych pieniędzy? Czy za zasiłek da się kupić nowy samochód? Czy za zasiłek da się pojechać na wczasy za granicę? Czy zasiłek wystarczy do wynajęcia w miarę przyzwoitego apartamentu? Nie. Wiesz miałam niedawno stłuczkę i naprawa mojego BMW kosztowała mnie ponad 6 tyś. Drugie 6 musiałam wydać za zabiegi odstresowujące w postaci wyjazdu w Alpy chociaż nie ma jeszcze sezonu. Naprawdę pieniądze idą jak woda i wcale się nie dziwię imigrantom którzy chcieli dorobić sobie marne 5 tys. euro. I co oni kupią za te marne grosze?