Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja85

on, jego była żona i dziecko....

Polecane posty

Gość totylkoja85

Witam. Moja historia wcale wyjątkowa nie jest, ale pogubiłam się troszkę w tym wszystkim... Od ponad dwóch lat jestem z facetem, on jest po rozwodzie, dla mnie zostawił swoją żonę... Niby nic szczególnego, ale... Na początku było fajnie. Teraz jest tak.... Jego była żona po roku od rozstania ich przestała pozwalać jemu na spotkania z dzieckiem. Zaczęła się walka w sądzie.. Mimo wyroków ona alej robiła swoje. Po pewnym czasie widząc chyba, że jest na straconej pozycji pozwoliła jemu na spotkania ale tylko przy jej obecności. No i się zaczęło... jej sms-y, że ona strasznie tęskni za nim, że go kocha itp. Oczywiście była nie jedna rozmowa na ten temat, że mnie to boli i jest mi źle... Mój partner przekonuje mnie, że on do niej nic nie czuje, ale pozwala jej na takie pisanie. No bo dziecko... a ja się już zaczęłam gubić w tym wszystkim. Ona nie chce spotkania ze mną. Uważa mnie w dalszym ciągu tylko za kochankę.. A mnie już k*******. bierze, jak on idzie do dziecka bo wiem że ona tam też będzie...

Gość gość
Cóż, nie robi tobie niczego, czego ty jej nie zrobiłaś w swoim czasie.

Gość gość
Kto wychodzi za rozwodnika a nawet wdowca ten głupi jak owca

Gość gość
Nie buduje sie szczęścia na czyimś nieszczęściu

Gość gość
nie dla rozwodnikow. tylko nieśmiali prawiczkowie

Gość gość
Autorko, wiążąc się z rozwodnikiem ZAWSZE! będziesz miała jego "byłą" na głowie, bo zawsze będą mieli ze sobą "niedogadane" sprawy i zawsze jego dziecko będzie obecne w Waszym związku. Wiążąc się z rozwodnikiem, tak naprawdę "bierzesz sobie na kark" całą jego przeszłość. Taka prawda. Pozdrawiam.