Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzetka

Gdy minęła nieodwzajemniona miłość, to?

Polecane posty

Gość gość
uteczku jaki pierwiastek :D?

Gość gość
Rtęć :-P

Gość gość
..to jeśli była prawdziwa to sie okazuje że tak łatwo nie mija nawet jak jest nieodwzajemniona. U mnie to trwa ok 2 lata, zero kontaktu od niej, i to właśnie świadczy o tym że była to tylko moja projekcja życzeniowa. I mimo że mam świadomość jej dualizmu uczuciowego i niedojrzałych gierek, to uczucie we mnie wzbudzone trwa i nie sądzę żeby kiedykolwiek zanikło. Fakt że trochę przygasa, ale nie wciąż jest. Ma już pewnie innego typa, jej życie .. Ale pamiętam, naprawdę pamiętam, myslę że głównie dlatego że z mojej strony to była właśnie miłość.. głupia, nieprzemyslana , piegowata i ryzykowna... ale miłość.

Gość gość
04:21 ja nie kontaktuję się z nim ale mimo to nadal go kocham. To wcale nie oznacza że były to niedojrzałe gierki! Może zdała sobie sprawę z tego że nic z tego nie będzie ale nie zapomniała! Może cierpi bardziej od ciebie? Tego nie wiesz więc nie oceniaj pochopnie!

Gość gość
Może ocenia na podstawie zaistniałych faktów, a nie pochopnie. Nie pomyślałam, że moze właśnie Twoja ocena kilku zdań innej osoby jest pochopną.

Gość gość
dziś Dawno się rozstaliscie? Długo byliście razem? Czemu się rozstaliscie skoro go kochasz? Nie żal tego trochę.... ?

Gość gość
Mnie jest zal mojej nieodwzajemnionej miłości ale to chyba nie ma sensu. Dona nawet nie chce podtrzymywać kontaktu nie mozna do tego nikogo zmusić

Gość gość
a może Ona nie chce się Tobie narzucać bo Ty sam jesteś mało elastyczny w tej sprawie i tylko patrzysz co Ona zrobi a Ty sam nic?

Gość gość
Ty szmato bez wiary

Gość gość
Sram na twoją miłość szmato

Gość gość
a ja nie ciebie IMPOTENCIE:DDDDDDDDDDDDDDDD

Gość gość
11:28 naprawde zrobilem wiele w tym kierunku zeby sie z nią zobaczyć za każdym razem odmawiala spotkania lub wykrecala sie czymś innym. boli to. ale mogla powiedzieć ze nie chce ze mna kontynuować znajomości moze wtedy byliby mi łatwiej o niej zapomnieć

Gość gość
Ty szmato bez nadziei

Gość gość
Bylo ale mnie to uczucie nie minęło :( dzis ją widziałem przechodzila obok mnie ale nawet nie zauwazyla lub nie chciala zauważyć

Gość gość
nie chce Cię dołować ale ja już 7 lat w tym tkwię. Brak kontaktu pomaga, ale niestety został odnowiony i znów boli, znów nadzieja. Żałuję że na to pozwoliłam.

Gość gość
Ty szmato z miłości

Gość gość
Najlepiej przestać widywać sie z tą osobą

Gość gość
Może nie czułam miłości, ale byłam mocno zauroczona. Poza tym bardzo brakowało mi kogoś w tamtym okresie. On mnie zostawił bo 'się nie zakochał'. Po jakimś czasie odnowiliśmy kontakt już zupełnie po koleżeńsku. Jest miło. Ja już od dawna nic nie czuję i oby tak zostało.

Gość gośćLooona
Nieodwzajemniona to bywa pociąg do batoników i czekolady ha

Gość gość
Ty szmato bez miłości

Gość gość
Nadal boli nawet jesli ta osobę widuje przypadkiem a ona nawet nie ma odwagi spojrzeć w moim kierunku

Gość gość
Niefortunne zakochanie się jest mocnym przeżyciem, ale z psychologicznego punktu widzenia – najgorsze jest ugrzęźnięcie w tym uczuciu . To ogromny dramat niespełnionych pragnień i potrzeb. Wiąże się z poczuciem bezsilności. To najgorszy rodzaj miłości brak w niej wspomnień, a teraźniejszość jest pełna bólu, cierpienia i zwątpienia w sens życia.

Gość gośćlaluna
Trzeba twardo stąpać po ziemi,a nie bujać w obłokach,nie ma żadnej miłości,glupoty jakieś wierutne

Gość gość
7.59 Niestety znam to . Beznadzieja i niemoc. .

Gość gość
Miłość jednostronna, nieodwzajemniona,nieszczęśliwa jest tylko taką właśnie miłością i będzie trwać tyle na ile osoba tak kochająca sobie pozwoli ale moze to trwac nawet do momentu az na drodze zyciowej stanie nowa miłość.

Gość gość
Do najdotkliwszych porażek sercowych należy nieodwzajemnione uczucie wiem coś o tym

Gość gość
wypłacz się ile potrzebujesz, przeżyj "żałobę" po tej nieodwzajemnionej miłości i poszukaj wolnej kobiety.

Gość gość
Miłość nieodwzajemniona wymaga, żeby się z nią zmierzyć sam na sam. Czasami pomaga uświadomienie sobie, dlaczego tak się stało. Niestety cierpienie w tym przypadku jest nieuniknione.

Gość gość
A jesli nie mija??

Gość gość
to nie minie, też tak mam