Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

czemu facet nie chce się umówić

Polecane posty

Gość gość
gośćgość1 dziś nie mam odwagi żeby sama proponować coś smutas.gif >>> nie rób jaj tylko bądź nowoczesna i wyjdź z inicjatywą, nie bój się, to norma nawet na zachodzie

Gość gość
daj mu karteczke z numerem i napisz zadzwoń, tyle, proste jak byk

Gość gość
Cześć, piękna! :D

Gość gość
baby to dziwne stworzenia, zawsze się wstdzą zagadać, eh

Gość gość
To sama go zapros. Boze co za kretynki? Korona z glowy spadnie?

Gość gość
19:34 :D " moze cos zaskoczy i osmieli cie zaprosic na kawe i moze nawet nie bedziesz musiala za ta kawe placic chyba ze .." x Dooobre :D:D:D Może czeka az ona go zaprosi:D

Gość gość
"czemu facet nie chce sie umowic" x to proste widzi - bo zainteresowanie z twojej strony (zagadujesz,podpytujesz o różne sprawy, slowem interesujesz się nim) Teraz wystarczy mu spokojnie czekać, aż go zaprosisz na spotkanie. Sam nie zaprosi, bo szkoda mu kasy, co się bedzie wychylał jak widzi ze laska napalona... Wystarczy przychodzić i okazywać zainteresowanie, kiedyś wymiękniesz i zaprosisz go na kawę... A kto zaprasza ten placi...Proste:D Powodzenia

Gość gośćgość1
2016.10.14 PODSZYW Mam 26 lat i jestem z Warszawy.

Gość gość
"faceci lubią odważne kobiety " Ci sami faceci którzy lubią odważne kobiety, chcą zeby kobieta (w ramach wspomniaj wyżej odwagi) zapraszała go na randki, placiła za jego kawę, zapraszała do domu, podtykała mu pod nos smaczne kąski, wychodziła z inicjatywą w srawach seksu, robiła loda (bo przeciez to dla niej rownież przyjemność :D) itd.. Prawdziwy facet chce uwodzić, walczyć o kobietę, zabiegać o nią... Chce walczyć i zwyciężać, wtedy szanuje kobietę którą z takim trudem zdobył... Prawdziwa kobieta z kolei chce być zdobywana, uwodzona, rozpieszczana, bo taka jej natura. Kto z panów tego nie rozumie niech zasuwa do sklepu po dmuchaną lalke :D

Gość gość
Być może proponowanie samej by było niezlym pomyslem, ale ja tam osobiscie bym sie nie odważyła. Przeważnie w moim zyciu sie sprawdzało bardziej jak facetowi zostawiałam inicjatywę, bo jak sama coś probowałam bardziej inicjować to to źle działało, ale nie wiem, może tylko u mnie tak było, wiec nie chce źle doradzić.

Gość gość
09:25- no wlasnie dokladnie tak jak piszesz to sie sprawdza u mnie ;)

Gość gość
Może chce ukraść jakiegoś banana albo innego grejfruta a na ciebie patrzy żeby sprawdzić, czy go obserwujesz.

Gość gość
Kobiety które przejawiają inicjatywę są odbierane jako desperatki które mozna żyłować i wykorzystywać na wszystkie możliwe sposoby. Jeśli kobeito/dziewczyno chcesz zainteresować sobą faceta wystarczy dać mu niewerbalny sygnał że Ci się podoba, resztę czyli tzw. inicjatywę, zostaw jemu. Jeśli on tej inicjatywy nie wykazuje, a tylko czeka na ruch z Twojej strony, to daj sobie spokój, najpewniej jest to typ faceta wokół którego trzeba skakać. Tacy najczęściej też są myleni z tymi niesmiałymi, ale to tylko złudzenie - ten nieśmiały ale z klasą chłopak, znajdzie w sobie tę odrobinę odwagi aby zrobić ten pierwszy ****** każdy kolejny o ile dziewczyna mu sie podoba.

Gość gość
"Kobiety które przejawiają inicjatywę są odbierane jako desperatki które mozna żyłować i wykorzystywać na wszystkie możliwe sposoby." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja tak samo uważam... Tzn. może NIE SĄ desperatkami faktycznie, tylko odważnymi kobietami ( ja np. nie miałabym na tyle odwagi żeby zaprosić faceta pierwsza, balabym sie odrzucenia), ale jednak wydaje mi sie ,ze faceci czesto postrzegaja takie kobiety jako desperatki, moze sie myle, ale z tego co slyszalam tak czesto jest

Gość gość
U mnie najbardziej się np. sprawdzało do tej pory jak byłam miła, ale lekko zdystansowana, jakoś wtedy faceci najszybciej przejawiali inicjatywę. Może za bardzo jesteś aż miła dla niego i on juz czuje za bardzo ,ze Ci sie podoba, wiec zabieganie o Ciebie przestaje byc dla niego wyzwaniem?

Gość gość
Tak jest. Takie kobiety (odważne, z inicjatywą, niekoniecznie desperatki) przyciągają niestety ten najgorszy typ facetów.

Gość gość
I żadne tam wsadzanie karteczek do ręki i szeptanie do ucha, bo wyjdziesz na pustą niunię, którą można bzykać we wszystkich pozycjach.

Gość gość
I w ogóle weźcie zacznijcie się trochę szanować dziewczyny, bo już nie ma kogo podrywać w tej Polsce, co druga to by ci wlazła do łóżka sama, no czym do ludzi... Z czym macie problem? czasy ze trzeba było mieć "jakieś gacie" byle by "były gacie" już dawno minęły. Jeśli masz mieć "byle gacie" to lepiej być chyba wolną singielką, prawda;) ?

gość 2016.10.16 a co jest zlego w bzykaniu sie we wszystkich pozycjach? :P:P:D