Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ula9812

perfumy

Polecane posty

Osobiście rzadko kupuję perfumy przez internet. Wolę się przejść do drogerii bo mogę sama przetestować ale stronka wydaje się być ok. Może sama coś od nich kiedyś zamówię.

W sumie to pierwszy raz o nich słyszę. Ale jak tak przeglądam to widzę, że w ofercie mają Hugo Boss'a więc może się zainteresuję.

W sumie to pierwszy raz o nich słyszę. Ale jak tak przeglądam to widzę, że w ofercie mają Hugo Boss'a więc może się zainteresuję.

hmmm. Ciężko mi cokolwiek na ten temat powiedzieć bo korzystam z wielu stron w sieci ale o nich jeszcze nie słyszałam. Widzę, że http://www.e-happiness.pl ma szeroką ofertę znanych marek więc myślę, że godna zaufania. Najlepiej samemu sprawdzić.

Gość gość
Jeśli chodzi o perfumerie z insiprowanymi zapachami mogę polecić pewne źródło, jakim jest galeriazapachow.pl kupuję tam od dawna i perfumy są świetne pod każdym aspektem. Trwałość, jakość, zapach i jego intensywność, wszystko na plus. Mam kilka ulubionych zapachow, które systematycznie uzupelniam i jeszcze się nie zawiodlam :D