Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj byly ....

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata moj byly ma 25 prawie 26 ostatnio weszlam przypadkiem na fb mojej 17 letniej siostry i widzialam ze on pisze do niej zeby mu wyslala sw nagie fotki....

Gość gość
to normalne wszyscy tak robia :)

Gość gość
A jak to inaczej można skomentować? I do tego mądrze, głupie zachowanie napalonego chłopa :O

Gość gość
widać, z kim się zadajesz...ze zbokiem; Z TAKIM LEPIEJ NIE MIEĆ DZIECI...

Gość gość
Yyyyyyyy bo chce foty od nieletniej siostry swojej byłej?

Gość gość
Typowe zachowanie napalonego gówniarza, nie ważne ile ma lat. Zachowanie mówi samo za siebie. Ja osobiście nie wyobrażam sobie sytuacji, aby mój ex pisał do mojej młodszej siostry, a do tego namawiał ją do wysłania swoich nagich fotek. Fuj ! Pogadaj ze swoją siostra. Po za tym z pewnością będzie tak - sadząc po jego zachowaniu - że ona mu wyśle a on na całe osiedle rozsieje nowinke, że Ciebie pukał a Twoja siostra wysyłała mu swoje nagie fotki. Nie wygląda ani nie brzmi to fajnie. Także pogadaj ze swoją siostra jak najszybciej i wytłumacz zeby lepiej tego nie robiła dla własnego dobra !

Gość gość
Boje sie ze mu wysle

Gość gość
Faceci potem rozsyłają takie nagie foty po różnych portalach albo szantażują, że opublikują jeśli np nie będzie godziła się na seks. Uprzedź ją i nastrasz. Ma chłop chętkę, na młode naiwne mięsko.

Gość gość
Powiedz jej wprost, że to taki typ faceta, ze jej zniszczy opinie. Skąd ona może wiedzieć, że te zdjęcia nie pójdą w obieg ? I całe osiedle ich nie zobaczy ? Nie ma pewności ! Po za tym, ja juz wiem jaki bedzie koniec tej historii ! A Ty, jako starsza siostra masz prawo i obowiązek ustrzec ją przed takimi akcjami !