Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paris18

Czy iść na studniówkę?

Polecane posty

Gość Paris18

Zacznijmy od tego że mam przyjaciela i kilka msc temu obiecalam że pójdę z nim na jego studniówkę.. cieszyłam się z tego faktu do czasu. Od niedawna (2miesiace) mam chłopaka który ma dość spory problem o przyjaciela ostatnio w akcie desperacji i kolejnej rozmowy z chłopakiem jqk jego to boli i że po tym jak pójdę to nie będzie tak samo napisałam kumplowi że nie pójdę z nim jednak. Ale po chwili zadzwoniłam do niego i wyjaśniłam co się dzieje. Teraz mam cholerny dylemat co byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
Twój chłopak ma racje, do studniówki jest masa czasu, na pewno znajdzie sobie inna partnerke, trochę tak głupio jak masz chlopaka, a na studniówkę pójdziesz z innym

Gość Paris18
Na swoją Idę z chłopakiem a z przyjacielem miałam iść na jego studniówkę

Gość gość
on znajdzie sobie inna partnerka, do stycznia jest duzo czasu, a ty w styczniu juz bedziesz prawie pol roku w zwiazku i Twoj chlopak ma 100% racji

Gość gość
a jakbyś się czuła jakby twój chłopak poszedł na studniówkę z jakaś przyjaciółka ,był tam z nią sam cala noc, pewnie bylby tam alkohol. milo by ci bylo ?

Gość Paris18
Mam do niego zaufanie i nic by się nie stało, ja nie mam z tym problemu. Widać w przeciwieństwie do niego.

Gość gość
to powiedz mu ze ty idziesz na studniówke z przyjacielem, a on w ten wieczór możne umówić się z jakaś koleżanka, najlepiej atrakcyjna :) i po problemie :)

Gość Paris18
Tylko on nie ma koleżanek Twierdzi że jak się jest w związku to już nie trzeba mieć kolegów z mojej strony a koleżanek z jego

Gość gość
Możesz mieć kolegów i masz prawo iść z przyjacielem na studniówkę. Twój facet przegina. Może on nie potrafiłby się zachować i gdyby miał koleżanki to przystawiałby się do nich. Nie daj odseparować się od znajomych.

Gość gość
Toksyczny koleś. Idź z przyjacielem na studniówkę.