Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyrwać się stąd ..

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, mieszkam z rodzicami. Nigdy nie dostałem solidnego kopa , wyraźnego bodźca żeby wsiąść się za siebie. W zasadzie zawsze było u mnie jak jest, jestem z biednej rodziny, wiem że to nie jest wymówka. Alkoholizm, bezrobocie zawsze były moją codziennością. Chce zmienić wszystko. Nie mam oszczędności, w moim obszarze nie ma zatrudnienia. Porzuciłem szkołę , nie ukonczyłem technikum. Znam dobrze angielski ale to nic nie zmienia. W rodzinnej miejscowości mam raczej złą opinię, lubiłem wypić, bójki itp. Nie mam tu szans.. chciałbym wyjechać do innego województwa, móc zacząć od nowa. Przeglądąłem oferty pracy z różnych miast w Polsce, myślę że dałbym rade znaleźć jakieś zatrudnienie, ale jak zacząć, gdy nie ma się wcale na początek.. Schronisko dla bezdomnych, tylko to wymyśliłem, jest możliwe uzyskanie miejsca w noclegowni dla bezdomnych, przez początek ? nie mam pomysłu jak .

Gość gość
Zrób jakoś dziesione

Gość gość
Sa oferty pracy z zakwaterowaniem i wyzywieniem. Takich szukaj, zarobisz poznasz miasto i bedziesz mogl szukac czegos innego.