Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce na wakacje 2017 pojchac z jakas ladna studentka

Polecane posty

Gość gość

na ten przyklad wynajac apartament lub dobry pokoj w hotelu z widokiem na morze w cannes luyb nicei i po prostu zyc jak szczesliwa para, uprwiac seks, chodzic na imprezy, do restauracji, spacerem, zwiedzac zabytki, opalac sie na plazy, kapac sie, biegac po plazy, grac w siatkowke plazowa itp bardzo tego pragne mam 36 lat pragne tego co opisalem wyzej a nie monotonnego zwiazku z rownolatka !!

Gość gość
a wiesz, że dla takiej studentki jesteś równie monotonny, co dla ciebie równolatka? :D no ale pewnie się jakaś znajdzie, w końcu frajerzyna co za wszystko zapłaci może dla niej na chwile być przydatny, potencja już nie ta, zatem pewnie nie będzie musiała wiele się użerać z tobą :D

Gość gość
13:34 ciekawa uwaga, ja sie czuje mlodo bo bylem prawie zawsze sam zyje monotonnie bo tak mi sie zycie ulozylo ale marze o tym by szalec postrzegamn siebie jako osobe mloda, prawdziwe zycie ddopiero przede mna

Gość gość
oczywiscie moglbym ladnej studence fundowac kosmetyki, czy buciki lub torebki wazne by ona byla szczesliwa :)

Gość gość
taa jasne, pewnie gołodoopiec z ciebie, bo gdyby było inaczej, to by się koło ciebie kręciły chętne panienki

Gość gość
Ja mam 34 lata, mój mąż 37 i robimy wszystko to, o czym napisałeś.

Gość gość
nie mam kolezanek ktore by mnie podrywaly, bo nie mam zadnych