Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Lubicie plotkować?

Polecane posty

Ja nie, w ogóle nie wiem co w tym fajnego, jestem antysocjalna w wielu kwestiach. Ogólnie zwykle wole rozmawiać z facetami, bo często mają ciekawsze dla mnie tematy do rozmowy, odpowiadające mojej nerdowskiej naturze, czyli gry komputerowe, historia, światopogląd, wielkie idee i natura wszechświata itp :P Nie lubię rozmawiać o rzeczach prozaicznych.

Gość gość
Nie,nie lubię i również nie rozumiem co w tym takiego fascynującego. Kiedy w moim towarzystwie zaczynam słyszeć jak ktoś konspiracyjnym szeptem zaczyna : ''a wiesz,że...'' to jestem zażenowana,nie słucham tego,wyłączam się. Kiedy ktoś próbuje wciągnąć mnie w taką gadkę mówię głośno i wyraźnie NIE INTERESUJE MNIE TO I CIEBIE TEZ NIE POWINNO. Pewnie dlatego nie mam koleżanek ;-)

Gość gość
nie interesują mnie pierdoły z życia innych, a to jest właśnie główny temat plotek. Faceci też plotkują, obśmiewają natrętne kobiety, albo takie, które mają zbyt dobre samopoczucie, nieadekwatne do tego, co faktycznie sobą reprezentują. Pracuję w męskim towarzystwie, udaję, że tego nie słyszę, ani nie komentuję ☺

Gość gość
Rozmawiam o innych, ale nigdy nie mówię o nich źle (chyba, że powiedziałam to do nich bezpośrednio)