Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Randkowiczka

Portal randkowy

Polecane posty

Gość Randkowiczka

Witajcie. Mam pewną zagwozdkę i chciałam spytać was o zdanie. Otóż całkiem niedawno założyłam sobie konto na portalu randkowym (dodam, że katolickim). Jeśli chodzi o mnie, to mam 25 lat, wyższe wykształcenie, pracuję, zaczynam niedługo doktorat. Jestem całkiem ładna, figura też ok. Zastanawia mnie pewna kwestia. Napisało do mnie sporo facetów, kilku naprawdę sensownych, ale są też "perełki". Otrzymałam niemało wiadomości od facetów koło 40, z wykształceniem średnim, zaniedbanych, raczej mało urodziwych, ogólnie naprawdę do mnie niepasujących. Dlaczego tacy ludzi do mnie piszą?? Z czego to wynika?? Moim zdaniem na pierwszy rzut oka widać, że nie szukam takiego mężczyzny, nie jestem desperatką. W ogóle nie odpisuje na te wiadomości, ale jak je czytam to czuję się co najmniej dziwnie. Tylko proszę Was, nie zrozumcie mnie źle. Ja każdemu życzę dobrze, tym facetom również, aby znaleźli drugą połówkę, ale dlaczego nie szukają kogoś bardziej podobnego do siebie?? Czy takie praktyki, że podstarzali, mocno przeciętnie facec***iszą do dziewczyn 20 lat młodszych są popularną praktyką na portalach randkowych?? Już najbardziej śmieszy mnie to jak piszą, że jestem niezwykle interesująca, że na pewno znajdziemy wiele tematów do rozmów, tylko że ja tam praktycznie nic o sobie nie napisałam :P Wstawiłam jedynie zdjęcie i wypełniłam podstawowe informacje, żadnych zainteresowań, pasji nie wpisywałam. Czy ktoś miał podobne doświadczenia?? Pewnie zaraz ktoś mi zarzuci, że jakaś maszkara ze mnie. Problem samotności u mnie nie jest związany z wyglądem, ale z charakterem. Jestem bardzo spokojna, lekko wycofana, nie lubię imprez, rzadko wychodzę z domu, więc ciężko poznać mi kogoś w realu i chciałam spróbować w wirtualnym świecie.

Gość gość
skutek wychowania w zacofanym spoleczenstwie gdzie facet, ktory nie pije i nie bije jest super i w ogole nic nie musi bedac rozpieszczanym szczegolnie przez matki-sluzace

Gość gość
Skąd ja to znam. Ostatnio z koleżanką rozmawialiśmy właśnie na ten temat. Co Ci faceci myślą sobie pisząc np do nas. Nie wiem czemu tak się dzieje, piszą i Ci lepsi i Ci gorsi. Ale tak jest nie tylko w stosunku do Ciebie.

Gość gość
17:15 Dziękuję za budującą odpowiedź, bo już naprawdę myślałam, że wyglądam na osobę zainteresowaną zalotami zaniedbanych 40-latków. Dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie to spotkało.