Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uwazacie, że kobiety, które kupują gotowe ciasta sa gorsze od tych, które pi

Polecane posty

Gość gość

pieką samodzielnie? Tak uwazacie?

Gość gość
Ja uważam, że kupne ciasta w większości są niezjadliwe. Guzik mnie obchodzi co inni jedzą. Mogą nawet kupę jeść. Tylko niech nie częstują mnie tym.

Gość gość
moja matka to rozlazła bałaganiara materialistyczna o jazgotliwym głosie.

Gość gość
Ja tyko kupuje bo ciast nie lubię piec i nie zamiaru je marnować kilka godzin na stanie przy garkach

Gość gość
Ja czasami piekę, ale częściej kupuję. Niedaleko mojego domu jest cukiernia w której są pyszne wypieki - o niebo lepsze niż te mojego wyrobu. Po co mam się męczyć i kwitnąć w kuchni skoro mogę kupić gotowe? Teraz piekę okazjonalnie - jak np. mam za dużo jabłek w domu i nie mam co z tym zrobić.

Gość gość
a co na to wasza teściowa? ocenia was po wypiekach?

Gość gość
Haha czemu gorsze? Proszę Cię, są ciekawsze rzeczy do robienia w życiu niż bycie kurą domową

Gość gość
Ja uwazam ze jesli ma sie dobre miejsce z dobrymi wypiekami to czemu nie kupic. Moja szwagierka wszystko piecze ale mnie te ciasta nie smakuja, albo za suchy biszkopt albo jakis masowiec okrutnie slodki. Ja np wole dobra szarlotke, kruche ciasto. To ze ktos piecze nie znaczy ze jest to pyszne. Nie lubie jak mnie czestuja bo czesto nie moge zjesc.

Gość gość
to ciekawe...;-) po co ja wiecznie mam powody do kompleksów;-/

Gość gość
Nie każdy ma talent do pieczenia. Sama się tego uczę mając 27lat. Teraz pyszne ciasta można kupić.

Gość gość
tzn ja umiem upiec. ale nie zawsze to ciasto jest ladne. takie dla siebie upiekę i sie nie martwię, ale dla kogos? n urodziny, jakis tort? jak wyjdzie dobry, to niewyględny, jak w miarę ładny, to w srodku cos będzie nie tak moja mama ma dar i jest wyjątkowa, ale mi moze praktyki brakuje, jakbym więcej piekla, to bym pewnie umiala