Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roksana5

Chłopak dużo pije

Polecane posty

Witam wszystkich Pierwszy raz pisze na takim forum. Nie wiem od czego zacząć. Z chłopakiem jestem od 5 lat. Każda impreza kończy się tym, że on jest najbardziej pijany ze wszystkich. Czasem zostaje sama na imprezie jemu już urywa się film. Koleżanki bawią się z chłopakami a ja sama... Na drugi dzień przeprasza. Mówi , że nic się nie stało, albo że była okazja i postara się aby tak nie było.. Chłopak co prawda nie pije dzień w dzień tylko od okazji do okazji .A jak już jest okazja to nawala się jak świnia.. Nie ma kontroli nad sobą . Nie umie zachować umiaru w piciu, kiedy mówię, że ma przystopować to mówi, że spokojnie ma kontrolę . Często idzie sobie ze znajomymi do baru , a mi mówi, że do toalety, zaczynam go szukać, a on sobie stoi z kolegami i pannami przy barze. Po alkoholu nigdy mnie nie uderzył. Jak mówię mu, że nie podoba mi się jego picie, że chciałabym aby pił z umiarem to odpowiada, że on dużo nie pije i nie widzi w tym problemu. Ostatnio mieliśmy się spotkać ale był na domówce u znajomych i napił się. Dzwoniłam do niego cały dzień. Nie odbierał telefonu. Dopiero na drugi dzień przeprosił mnie . Pokłóciliśmy się powiedziałam , że mam tego dosyć i mam dosyć takiego życia. Powiedziałam, że na razie chce trochę przerwy, chcę to wszystko przemyśleć .Nie chcę aby tak wyglądało nasze życie. Nie chcę na każdym kroku go pilnować. Jak myślicie czy dać mu jeszcze jedną szanse? Już nie wiem co mam robić….

Gość gość
Boszszsze jaka tu glupia i naiwna!!!

Gość gość
Nazwał cię szmatą, ale ty chcesz do niego wracać bo przeprosił?? :O Jak po pysku ci któregoś dnia da i następnego przeprosi, to też się będziesz zastanawiać?? Zgadzam się z powyższym, naiwna i głupiutka jesteś.. Miłość ma swoje granice i w twoim związku dawno zostały przekroczone.

Gość gość
Ahaaa, widzę, że już usunęłaś to, ze nazwał cię szmatą :D Zaraz zacznie się wybielanie misiaczka :D

Gość gość
A ja uwazam ze powinnas z nim zostac - jestes tak glupia ze wcale mi cie nie szkoda!