Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńkaaaaa

jest ktos z okolicy Legnicy?

Polecane posty

Gość maleńkaaaaa

kto chciałby popisac? ja K

Gość gość
Kawałeczek mam do Legnicy to chyba sie zaliczam :P

Gość gość
Ja lubię Legnicę :)

Gość maleńkaaaaa
tez mam kawałeczek do Legnicy ale chodiz o tamte okolice , mozesz napisac cos o sobie? :)

Gość _Murph
mowimy o woj.dolnośląskim? To i ja też mam kawałek drogi,heh. Szukasz kogoś znajomego?

Gość maleńkaaaaa
tak, szukam znajomych , skad jestes?

Gość _Murph
Mieszkam w promieniu 70 km. Może mieszkamy blisko siebie,heh. Szukasz znajomych,powiadasz? Ciężkie to wyzwanie znaleźć kogoś z kim bez urazy do osób trzecich,można nadawać na tych samych falach,rozumieć się bez słów,móc rozmawiać o wszystkim i niczym,o każdej porze. Dlaczego tu szukasz kogoś do rozmowy,jeśli mogę spytać?

Gość Hummm
Hmmm mam 21 lat no niedługo 22 :P 179cm dość tega sylwetka za sprawą ćwiczeń. Lubię motoryzacje, spędzać czas nad wodą i zdobywać nowe doświadczenia :-) Tak po krótce ;) Jestem z okolic Polkowic :-) Teraz twoja kolej autorko ;)

Gość maleńkaaaaa
do Murph napisałam tu z ciekawosci czy ktos sie odezwie, w ogolem to jestem niesmiała i ciezko mi nawiazywac nowe znajomosci, a niesmialosc spowodowana jest tym ze raczej nie jestem atrakcyjna :/ moj wiek to ok 30 ale narazie nie napisze ile dokładnie. Do Legnicy mam ok 100 km, mieszkam blisko granicy, tyle powiem. a Ciebie co sprowadza na to forum?

Gość maleńkaaaaa
Hummm napisałam wyzej cos o sobie :P a co Ciebie tu sprowadza?

Gość gość
Czyżby Kamienna Góra? Kiedyś ram mieszkałem.

Gość gość
Legnica jest tak obskórna i brzydka, że aż bolą oczy jak przez nią przejeżdżam lub idę głównymi ulicami. Tam na budynkach wyłazi jeszcze farba z przed 1945r i niemieckie napisy.

Gość _Murph
Witam. Obecne czasy,ludzie są przesiąknięci do szpiku kości obłudą,chciwością itd. Oczywiście są wyjątki,ale jest ich już coraz mniej. Człowiek gdzieś na swojej drodze ewolucji zagubił podstawowe wartości. Znajdź dziś uczciwego,wartościowego człowieka. To jak szukanie igły.. Piszesz o atrakcyjności. Pamiętaj,w oczach kogoś innego jesteś pięknym motylem. Także trochę więcej wiary w siebie,a mniej samokrytycyzmu. Znam takie kobiety,które mają się za siódmy cud świata,co mija się z rzeczywistością. Dla kobiety podporą jej wartości jest mężczyzna. Uważaj tylko,by nie trafić na takiego,który będzie Cię tylko strofował. Zgadzam się,że Legnica to takie ponure miasto,wywołuje takie negatywne wrażenie.

Gość maleńkaaaaa
mieszkam blizej granicy a Legnica to diecezja a Cibie co tu sprowadza Murph?

Gość maleńkaaaaa
co do uwazania to spokojnie i tak bardzo rzadko poznaje jakiego kolwiek faceta bo nie ma gdzie...

Gość maleńkaaaaa
Murph w ktora strone od Legnicy mieszkasz?

Gość _Murph
Ty mieszkasz przy granicy,ja mieszkam od granicy. Nie możliwe,że nie ma kogo poznać. Świat jest duży autorko. Pozostaje kwestia tego,czy chcesz,ćzy nie chcesz. Zimowo-jesienne wieczory spędzane samotnie dają o sobie znać, hmm?

Gość gość legniczanin
Ja jestem z Legnicy. Czy to ponure miasto???zależy...ja uważam ze jest o wiele piękniejszych niż jeszcze 10 lat temu.Ale zeby to zobczyc trzeba wiedziec gdzie pójść a nawet o ktorej godzinie.Reszta budynków tak jak mowicue pozostawia sobie wiele do życzenia chic jest to bardziej powód zaniedbania przez władze.Bo same budynki są naprawdę cudem.Tylko je odrestaurować...od remontować...i jest pięknie ;)tymczasem zapraszam na spacer po rynku i wzdłuż ulicy Najświętszej Marii Panny...zapraszał do naszego cudownego parku i spacer po wale wzdłuż Kaczawy.Moze do zwiedzania nie ma zbyt wiele ale jest zamek,Akademia rycerska z odrestaurowana sala krolewska...Brama Glogowska i Chojnowska.Oczywiscie Katedra w której znajdują sie szczątki królów piastowskich oraz kosciol Swietego Jana z mauzoleum Piastów. Jest teraz wiele uriczych knajpek i kawiarni gdzie Milo można spędzić czas.Takze nie oceniajcie ksiazki po okladce ;)

Gość gość legniczanin
Ja jestem z Legnicy. Czy to ponure miasto???zależy...ja uważam ze jest o wiele piękniejszych niż jeszcze 10 lat temu.Ale zeby to zobczyc trzeba wiedziec gdzie pójść a nawet o ktorej godzinie.Reszta budynków tak jak mowicue pozostawia sobie wiele do życzenia chic jest to bardziej powód zaniedbania przez władze.Bo same budynki są naprawdę cudem.Tylko je odrestaurować...od remontować...i jest pięknie ;)tymczasem zapraszam na spacer po rynku i wzdłuż ulicy Najświętszej Marii Panny...zapraszał do naszego cudownego parku i spacer po wale wzdłuż Kaczawy.Moze do zwiedzania nie ma zbyt wiele ale jest zamek,Akademia rycerska z odrestaurowana sala krolewska...Brama Glogowska i Chojnowska.Oczywiscie Katedra w której znajdują sie szczątki królów piastowskich oraz kosciol Swietego Jana z mauzoleum Piastów. Jest teraz wiele uriczych knajpek i kawiarni gdzie Milo można spędzić czas.Takze nie oceniajcie ksiazki po okladce ;)

Gość gość
nie umiem poznawac innych bo jestem na to zbyt niesmiała

Gość gość
To prawda Legnica ma ładne budynki z pięknymi zdobieniami tylko ta zaniedbana elewacja. Mieszkam rzut beretem od L-cy i to prawda, że rynek teraz jest ładny. Jednak te osiedla Kopernik, to strach tam wieczorem chodzić. Jednak gdybym miał tam mieszkać, to byłbym chory chyba. Ogólnie dla mnie Legnica jest brzydka. Muszę zobaczyć tą palmiarnię bo jeszcze nie byłem.