Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaroLolek

Mam 23 lata i nie mam dziewczyny.

Polecane posty

Mam 23 lata i nigdy nie miałem dziewczyny, a bardzo tego chcę. Dużo osób w rodzinie mówi, że jestem przystojny, zabawny z poczuciem humoru. Zgadzam się z tym, ale mam jeden problem. Gdzie w swoim mieście mam szukać ? Nie mam znajomych takich z którymi wyjdę na miasto, do klubu, a w gronie znajomych lepiej bym się czuł, samemu głupio mi wyjść. Na internecie nie próbowałem, nie chce, bo ciężko znaleść fajną dziewczynę. Dużo czytałem o podobnych przypadkach z moim tematem, ale w końcu chciałem to od siebie wyciągnąć to czego pragnę i wybaczcie jeżeli zaśmiecam temat :) Dopiero się obudziłem i świadomością , że mam 23 lata -_-. Proszę Was nie hejtujcie, a zresztą chyba polecą jakieś hejty ;D Co możecie mi doradzić ? Jakie kroki powinienem wykonać?.

nie każdemu związek jest do szczęścia potrzebny, ja mam 25 lat i raczej nie chce ani żony ani zwiazku, jestem szczęsliwy dobrze mi z tym, a dziewczyna to często problem chce żeby ją zapraszać płacić za nią i wogóle często chce byc na lepszych prawach niż ty... zastanów sie czy ci sie to opłaca bo ja raczej nie chce się w to bawić...