Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śpicie? Potrzebna osoba na pogaduchy

Polecane posty

Gość gość

Czy o tej porze jest ktoś kto nie śpi?

Gość gość
Wiec nie wiem jak wybrnąć z pewnej sytuacji. Mieszkam ze swoim byłym chłopakiem ktory jest gejem i nie moge sie wyprowadzić bo nie mam za co, on spotyka sie na boku z facetami a ja go tak kocham ze wpadłam po tym wszystkim w depresje. Ponad to on chce miec ze mna dziecko i kaze mi udawac przed wszystkimi ze jestesmy super parą, a ja z milosci robie dla niego wszystko. Psychicznie jestem wrakiem

Gość gość
powiedz mu zeby se zrobił dziecko z innym gejem

Gość gość
Jesli sie bzyka z facetami i kobietami to jest bi

Gość gość
Dodam ze wszedzie afiszuje sie nasza miloscia a w domu śpimy w innych pokojach i nie mamy zadnego kontaktu bliższego. Czuje sie samotna i nie wiem jak mam z tego wybrnąć. To jest milosc mojego zycia ale nie wiem czy potrafie tak udawac. Dopiero miesiac temu powiedział mi ze jest gejem, chyba dopiero teraz zaczyna to do mnie docierać, te słowa ze nigdy mnie nie kochał i nigdy go nie pociągałam.

Gość gość
Nie spalismy ze soba nigdy, a dziecko chce za pocą invitro, mowi cos nawet o ślubie i mieszkaniu w domu razem z nim i jego facetem. Juz widze jak to ma wygladac. On szczęśliwy a ja z dzieckiem samotna i odrzucona

Gość gość
to mnie przerasta dobranoc

Gość gość
Fajne, tylko po co ?

Gość gość
pokręcona sytuacja, najlepiej z niej wyjdź, zbieraj kase na wyprowadzke

Gość gość
Jesli to nie prowo to zmykaj od niego dziewczyno jak najdalej. Dziecko to Ty bedziesz miec jeszcze z facetem, ktory Cie bedzie szanowal i kochal a nie z jakims pdalcem, ktory Cie ma za nic. Pewnie nikt nie wie ze jest gejem i on chce tak Twoje zycie zmarnowac, traktuje Cie jako przykrywke.