Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja sie ciesze ze mnie nie chciales

Polecane posty

Gość gość

Co prawda bolalo jakis czas ale wyszlo na dobre bo bylabym uwazan a z niezaradnym zyciowo chlopaczkiem , nudnym , bez pasji I aspiracji na przyszlosc a tak wzielam sie za siebie , poznalam swietnych ludzi , nowe miejsca I wrazenia I jestem na jestem w koncu na dobrej drodze do zdrwoego zwiazku wiec czasem wystarczy po prostu ogarnac sie I przeczekac :D

Gość gość
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i nie mow ze Cie nie chciałem, najzwyczajniej w swiecie ni zaslugiwalem na Twa miłość, a to dwie różne sprawy!! Bądź szczęśliwa , tego Ci życzę z całego serca.

Gość gość
Zdrowy związek z tym tatuskiem z dzieckiem, tez mi cos!

Gość gość
"nie zasługiwałem na ciebie" tak zawsze mówią faceci którzy nie chcą tej konkretnej kobiety a nie wiedzą jak jej sie pozbyć powodzenia autorko

Gość gość
to gratuluje ze sie ogarnęłas bo nie kazda tak potrafi zaden facet któremu zależy na kobiecie nie powie jej że nie zasługuje na jej miłość tylko robi wszystko zeby z nią być po co marnować czas na kogoś komu nie zależy na tobie

Gość gość
Typowe dla kobiet, a po ślubie żale, zmarnowales mi życie, moglsm sobie z kimś innym ułożyć dużo lepszy świat! Jeszcze się taki nie narodził by kobiecie do godził.

Gość gość
jednak wielu facetów potrafi dogodzić kobiecie i takich trzeba sie trzymać i o nich dbać

Gość gość
to się cieszę,powodzenia życzę

Gość gość
to się cieszę,powodzenia życzę

Gość gość
Ci bogaci z pewnością tak:D

Gość gość
cieszę się z twojego szczęścia,żeby coś się wyjaśniło w życiu,wskoczyło na właściwy tor,o to mi właśnie chodziło,poza tym naprawdę mamy za dużo swoich problemów,żebym jeszcze rozmyślał nad twoimi

Gość gość
to dobrze autorko pewnie spotkałaś kogoś komu bardziej zależy na Tobie powodzenia

Gość gość
Może być brzydki, cham i prostak, burak do kwadratu, pijak: nawet gdyby bil, byle bogaty był , to tyle kobietom do spełnienia wystarczy. Polecicie jak ćmy do światła. Smieszy mnie wasze mówienie ze wygląd się nie liczy tylko charakter, bajki:D

Gość gość
Wszyscy się cieszymy ze autorce się poszczescilo!

Gość gość
9.59 jesteś zgorzkniały a autorka chce się podzielić swoim szczęściem po co tu piszesz

Gość gość
9.56 a skąd wiesz że autorka ma jakię problemy nad którymi ty musiałbyś rozmyślać wygląda na to że jest odwrotnie

Gość gość
bo jak jest osobą o której myślę,to miała bardzo poważne,ale z tego co wiem to już jest dużo lepiej,a jak nie ona to może nie ma problemów

Gość gość
to wracamy do punktu wyjścia poradziła sobie bez ciebie a tobie nie zależało wiec nie pomagałeś teraz jest jej lepiej i dobrze.

Gość gość
10,12 nawet jeśli jest osobą o której ty myślisz i już nie ma tych problemów to wygląda na to to że teraz ty je masz bo jesteś strasznie zgorzkniały

Gość gość
za tyle co ja jej pomogłem,to liczę na niebo po śmierci,a przynajmniej na jakieś fajne wcielenie w przyszłym życiu,jak jest reinkarnacja,ale tego się zaczęło robić za dużo,za dziwna sytuacja to już była

Gość gość
zgorzkniały nie jestem,tylko trochę znudzony i odrobinę znerwicowany

Gość gość
burek kiedy będziemy się dejsic miesiączki, nadal tęsknię i co to znaczy mamy problemy?? tzn ty i kto qrwa?

Gość gość
miało być kiedy będziemy się seksic? a cóż ty. mi qrwa pomogłes? nie osłabiaj mnie nie osłabiaj mnie same problemy przez ciebie zawsze miałam! szuja będzie się kreować na wybawiciela a nawet palcem nie kiwnales stalkerska ...

Gość gość
znudzenie i znerwicowanie oznacza że nie jesteś szczęśliwy ale to chyba dobrze że nie jesteście razem skoro ze sobą nie czuliście się dobrze

Gość gość
jaka ty masz niby rodzinę jak gnijesz lata na kafeterii..

Gość gość
no i co Ty na to? nie po to tyle lat wkladalam w Ciebie tyle wysiłku żeby teraz się wycofać

Gość gość
Temat provo.Nie jestem.

Gość gość
to nie jest provo to rzeczywistość