Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana mezatka

czy to normalne?

Polecane posty

Gość załamana mezatka

Od 4 lat jestem mężatką, pierwszy rok był ok natomiast dziś juz szczere powiedziawszy mam dość. .. nie jestem nimfomanka ale w zdrowych relacjach sex powinien być natomiast u mnie jak jest raz na trzy miesiące to cud - gdy tylko zaczynam rozmowę z mężem robi mi awanture i mówi że jestem wlasnie nimfomanka czy dwa razy w tygodniu to choroba? Nie wiem może mnie zdradza może mu się nie podobam ale brakuje mi tego jak chyba każdej zdrowej kobiecie juz mam dość a o dziecku mogę sobie pomarzyć co sądzicie?

Gość gość
No i po co był ci ten ślub, po ślubie zawsze któraś ze stron się zmienia.

Gość gość
właŚnie i tą opcje brałam pod uwagę :( nie wiem do czego to zmierza dla mnie już donikąd ... nie ma ciężkiej pracy a ciągle leży i wmawia że zmęczony w domu nic mi nie pomaga bo wszystko za niego robie, gra w gry i fb i nie raz mówi ,,że ta ładna" , może to przykrywka. Nie wiem już sama nie wiem co mam myśleć widzę tu na forum że ludzie szczęśliwi sypiają ze sobą nawet pięć dni w tygodniu a ja jestem dla niego nimfomanką bo próbuje rozmawiać :(

Gość gość
Mam ten sam problem :-(

Gość gość
Mam dluzszy staz malzenski ale tez ten sam problem. W zasadzie teraz juz to nie jest problemem czy powodem klotni, bo przywyklam. Bralam pod uwage wszystkie opcje, ze gej, ze ma kochanke, nie pociagAm go, albo chory. Wyslalam go do seksuologa, po awanturze poszedl raz! Wyszlo mu tylko ze ma niski poziom testosteronu. Po prostu nie dopasowalismy sie temperamentem. Nauczylam sie z tym zyc i sobie radze jakos. Sam kupil mi zabawke w zastepstwie. Nie chce miec kochanka, bo nie umiem prowadzic podwojnego zycia. Co z tym zrobisz zalezy od tego jak wazny dla ciebie jest seks i czy inne sprawy w malzenstwie sie ukladaja.

już wszystkiego próbowałam , i mówiłam to OK nie to nie kupie sobie zabawkę - NIE POZWOLIŁ! nie jestem osobą która mogłaby zdradzić- wolałabym się rozstać i wtedy znaleźć kogoś innego. sex jest ważny, to zbliża jeżeli go nie ma to są ciągłe myśli niedopowiedzenia i domysły. Jesteśmy podobni czasem się nie zgadzamy ale jakoś się żyje... ale zaczęło mnie to przerastać mam dość

Gość gość
Jesli az tak cie to przerasta to powaznie sie zastanow, czy dasz dalej rade tkwic w takum ukladzie. Macie dzieci? Moje libido drastycznie spadlo po urodzeniu dziecka i mozna powiedziec zrownalo sie z jego. Czyli raz w miesiacu czasami czesciej lub rzadziej z nim, a reszte robi moj rozowy superprzyjaciel;)

nie mamy dzieci , jesteśmy młodym małżeństwem mieszkamy sami mamy psa - pies więcej ciepła dostaje niż ja... nie wiem czy dam rade spróbuję namówić go na zbadanie poziomu testosteronu chociaż już wiem co powie że SZUKAM. Może po prostu ktoś inny go interesuje, jego przeszłość raczej była BUJNA przede mną miał a miał tych panienek na raz a teraz nagle spadł poziom testosteronu trochę nie wierze- ale OK skoro mu nie pasuje niech się to samo rozwiąże

Gość gość
To moze ma kogos faktycznie

Gość gość
Bo żona to nic atrakcyjnego, po podpisaniu papierka żona staje sprzętem domowym i bardzo traci na atrakcyjności.

właśnie myślę że kogoś ma... tam gdzieś się to rozwija ale jeszcze może się z tym kryje... udaje gra pozorów nie wiem tylko niech mi nie marnuje życia i czasu

Gość gość
Po 4 latach to już dawno mu się znudziłaś, ileż można uprawiać seks ciągle z tą samą osobą. Nie ma w tym nic ekscytującego i pociągającego już ani trochę.

ludzie mają staż dłuższy i się sobą nie nudzą... tu chodzi raczej o jakiś inny obiekt westchnień.

Gość gość
Nudzą się i to jak.