Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie spodnie dla bardzo chudej dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Jakie spodnie? Mam 170 wazę 41 kg:/ wyglądam jak anoreks, brak pupy:/ jakie spodnie powinnam nosić?

Gość gość
Bez pupy żadne nie bedą dobrze leżeć.... przypatrz sie modelkom o podobnej figurze. Ja bym wybrała rurki i raczej odradzała obszerniejsze kroje, w których twoja figura sie "utopi".

Gość gość
są takie jegginsy z wkładkami/poduszkami na tyłek, poszukaj na Allegro. Ja kiedyś nosiłam takie szerokie spodnie "szwedy", ale tak naprawdę, to chyba nie jest dobre rozwiązanie, bo dowiedzialam sie, ze ludziom wydaje się, że ukrywam pod tym nadmierną chudość, a tak naprawdę, to miałam zupełnie normalny tyłek i solidne uda. Może dzwony albo proste plus długi sweter etc. A w ogóle to najlepsze będą rozkloszowane spódnice/sukienki

Gość gość
Rurki plus mocno rozkloszowana tunika z wysoka talia, do połowy uda. Optycznie Doda objętości w biodrach i przysłoni brak pośladków.

Gość gość
Mozna zdjęcie takiej tuniki?

Gość gość
Rozkloszowana tunika z talią to wg mnie kiepski pomysł- wygląda to to jakby babka ukrywała wzdęcie albo ciążę 4-mce.. Owszem- sukienki z wysoką talią -tak, ale taka tunika plus spodnie daje efekt chuda dziewczyna z brzuchem, a raczej nie o to chodzi

Gość gość
Kurcze nie lubie sukienek wole spodnie

Gość gość
Nosić możesz jakie chcesz, pytanie czy chcesz takimi spodniami zmienić swój wygląd np nadać mu obfitości? Generalnie wiadomo że w rurkach i legginsach będziesz miała nóżki jak patyczki. Dzwony też nie dodają objętości. Jeden z lepszych fasonów na poszerzenie to chinosy http://lb0.dstatic.pl/images/21846699/I520x520-spodnie-chinos-w-jodelke-szare-sp82-goodlookin-pl-szary-chinosy-damskie.jpg dodatkowo żeby "nabrać" pupy, powinny mieć z tyłu kieszenie z widocznymi patkami.

Gość gość
To szkoda, bo właśnie w sukience najłatwiej jest zamaskować mankamenty figury i to zarówno, gdy waży się za mało, jak i za dużo. Może wypróbuj spodnie abo bieliznę z poduszeczkami- zawsze da to iluzję tyłka. Ale z drugiej strony, widuję sporo bardzo chudych dziewcząt- nóżki jak zapałki, brak pupy i noszą obcisłe rurki, jeszcze podkreślają tę chudość i nikogo, to nie szokuje. Może po prostu się nie przejmuj.

Gość gość
Dzięki poszukam jakis fajnych chonosow, gdyby ktoś znalazł/ miał proszę o foto

Gość gość
jegginsy, legginsy i tregginsy, rurki i coś dłuższego do nich, sweter albo tunika