Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tu imponować

Nie wiem czym zaimponować kobietom i martwi mnie to

Polecane posty

Gość Jak tu imponować

Skończyłem studia, ale nic specjalnego. Pracę mam stałą, ale żadnym menadżerem nie jestem. Mieszkanie swoje mam, ale nieprzeogromne i na kredyt. Na siłownie chodzę, ale efekty nie są porażając, więc nie błyszczę na tle krezusów z klubu. Nie mam też jakichś specjalnie wyszukanych hobby, w wolnych chwilach lubię poczytać, pogotować, posłuchać muzyki, pójść na siłownię lub pogadać w dobrym pubie przy dobrym piwie.

Gość gość
Moim zadniem jest ok. Nie wiem czemu tak zle o sobie myślisz. A jest ktos komu chcesz zaimponować czy tak ogólnie? Ile masz lat?

Gość Jak tu imponować
30 lat. Chciałbym już poznać miłość.

Gość gość
A umawiasz się na randki? Wiesz... samo do człowieka nic nie przyjdzie :-)

Gość gość
A jak wyglądasz, jak model ? Bo teraz to kobiety wymagają modeli do związku.

Gość gość
Nie modeli ale zdrowych... psychicznie. A Ty z pewnością do takich nie należysz :O i nie rozwalaj tematu. Załóż bloga czy co i tam wylewaj swoje gorzkie żale 🖐️

Gość Edziaaaaaaaa
Zrób masę

Gość gość
pewnie prawik jesteś :D i to 30letni :D

Gość Jak tu imponować
Ostatnio się nie umawiam. Po nieudanym związku boję się kolejnych niepowodzeń. Nie lubię też dostawać kosza. No i zawsze mnie trapi, że inni mają więcej.

Gość Jak tu imponować
No i może to nieskromnie zabrzmi, ale nie chcę obniżać wymagań i brać się za dziewczynę bez żadnej bystrości umysłu, wykształcenia i perspektyw zawodowych. Ja jednak od urodzenia mieszkam w dużym mieście, cenię sobie komfort życiowym i nie chcę skończyć z kimś, kto całe życie chce gary szorować.

Gość gość
Teraz dużo dziewczyn jest po studiach, pracuje zawodowo. Nie musisz brać dziewczyny bez wykształcenia. Po prostu zacznij się umawiać, załóż konto na ktoryms z portali jeśli jest problem w realu. No i... bądź cierpliwy ;-)

Gość gość
"Nie lubię dostawać kosza. Nie obnize standardów" nikt nie lubi kosza dostawac i nikt nie chce brac byle kogo. Ale zalenie sie na forum nic nie da. Piekna, wyksztalcona z pozycja zawodowa laska nie sfrunie ci z nieba. Zeby taka dziewczyna zwrocila na ciebie uwage, musisz miec albo wyglad odpowiedni albo kase. Nie ma sie co oszukiwac ze jest inaczej, bo takie dziewczyny przebieraja. Wiec musisz zrobic cos ze soba albo.... obnizyc standardy. I przygotowac się na ewentualne porazki bo tego czlowiek nie uniknie.

Gość Jak tu imponować
Ja nie szukam jakiejś miss, ale dziewczyny wyglądającej w miarę przyzwoicie i coś mającej w głowie, niebanalnej. Nie chcę panny z dzieckiem, które hobby to plotki i słuchanie disco polo.