Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

utrata zasiłków w UK po 31 marca 2017

Polecane posty

Gość gość

po 31 marca 2017 wszyscy obywatele Unii Europejskiej którzy nie mają obywatelstwa lub stałej rezydentury utracą wszelkie zasiłki i prawa publiczne ciekawe jak długo utrzymacie się w UK tylko z gołej pensji?

Gość gość
przyjadą lalunie z kolorowym przychówkiem

Gość gość
Hahaha a skąd Ty słonko takie informacje bierzesz? Z tarota ? ;) ;) ;)

Gość gość
z rozporządzenia od HMRC rozesłanego w piątek do wszystkich biur księgowych

Gość gość
Ani historia ani dobra praca im nie pomoze haha. Wydawanie paszportow obcokrajowcom wsztrzymane juz zostało miesiac po brexicie. I dobrze. Nie po to był brexit aby było tak samo jak dawniej. Angole was nienawidza wy faking forejnasy. Pazozyty na benefitach (99% szczuropolaczkow w uka) wracaja do PL juz sie nie moge doczekac jak ZOBACZE ICH GEBY NA LOTNISKU :D:D 🖐️ 🌼

Gość gość
współczuję tym co żyli z socjalu - czas pakować walizy i wracać do kraju!

Gość gość
Wiekszoc ma stała prezydenturę wiec nie ma co panikowac.

Gość gość
A co mnie to interesuje jak nigdy z zadnego socjala nie zylem, :) ani w Polsce ani w Anglii. To wlasnie bingolowa spolecznosc ktora ciagnela na bidulu w Polsce i po nastepnego przyjechala tutaj bedzie miala problem. Normalni ludzie przyjechali do pracy, zycue sobie tu ukladac, emeryture spedzic, a nie na zarobek jak jakis polski cham. :D

Gość gość
"Wydawanie paszportow obcokrajowcom wsztrzymane juz zostało miesiac po brexicie." - hahahahaha! :D No debil. Pracuje w ambasadzie w Manchesterze. Nic takiego nie mialo i nie bedzie miec miejsca.

Gość gość
jak większość??? tylko ci którzy w UK pracują nieprzerwanie od 5ciu lat i są w stanie udowodnić że sami się utrzymują!!! samo siedzenie w UK i pobieranie zasiłków nie gwarantuje ci rezydentury!

Gość gość
Nienawidza nas ale nam placa o wiele lepiej niz w plu :D w ch!uj dziwne. No ale mnie to tam pier!doli, moga nienawidzic, tylko ma sie kaska zgadzac na koncie a co ktos mysli to mam w dooooooppppiiiieeeeeee heheheheeeehhhee myslisz bingolski smieciu ze ktos sie przejmie twoimi wypocinami :D to naucz sie myslec bezmozgi przyglupie :D

Gość gość
W ogole dobry tekst heheheh jak dlugo utrzymam sie z golej pensji :D odkladam kilkaset funtow miesiecznie od kilku lat wiec starczy mi na kilka lat zycia tu bez PRACY a tej na pewno nie strace, malo tego, dostaje podwyzke na dniach :D :D :D no ale dobra powiedzmy ze bede musial wyjechac, ale na pewno nie wroce na stale do plu, moze do Irlandii sie przeniose albo jakis inny kraj, na pewno nie pl... :)

Gość gość
ten post nie był do ciebie idioto - tylko do tych co pracują 20 godzin tygodniowo żeby ciągnąć benefity!

Gość gość
I tu właśnie pies jest pogrzebion. Czas się pakować!

Gość gość
gość dziś wrocisz przygłupie bo bedzie mus BUEHEHEHHEHEHEE:D bedzie beka na lotnisku z was BUEHEHEHEHHEHE:D

Gość gość
Smiejcie sie, smiejcie Jak wam zabiora ten house benefit to bedziecie biegiem spieprzac do Polski!

Gość gość
Brytyjska uczciwosc to wymordowanie indian w ameryce i kilku milionow ludzi w afryce. Haha! Stul pysk zapchlony pseudobrytyjczyku z uka. Gnij w dompopodobnej ruderze z grzybem i dwoma kurkami. Tak nam dopomoz bog.

Gość gość
jeszcze nie śpisz piczokłaku? do roboty za 4 tys się nie wyśpisz g****ozjadzie!

Gość gość
Hahaha postrasz se dzieci. Ja z UK zmykam już w lutym. Nie mogę sie k****a doczekać :) Ps. Zasiłki? Nigdy nie brałam.

Gość gość
Do autora To prawda! Moja ksiegowa tez mi mowila ze dostali ten papier z Reveniu o wstrzymaniu zasilkow dla tych co nie maja stalej rezydentury ! Kuzwa i co teraz???

Gość gość
haha wracajcie rodakiii :D